HerNews.gr
NEWS Social News

Έπαυλη 5,8 εκ. ευρώ αγόρασε ο Ντι Κάπριο στη μαμά του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάνει σοφές αγορές θα έλεγε κάποιος. Ποια είναι η πιο πρόσφατη; Η έπαυλη 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε στη μητέρα του.

Με την περιουσία του να αυξάνεται, ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, προέβησε σε ένα νέο απόκτημα το οποίο έκανε δώρο στη μητέρα του. Αυτό δεν είναι άλλο από μια έπαυλη αξίας 5,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην περιοχή Λος Φελίζ του Λος Άντζελες, το οίκημα που προηγουμένως ανήκε στον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Modern Family, Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον αγοράστηκε από τον Ντι Κάπριο έναντι 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων (5,8 εκ. δολάρια). Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε αγοράσει μια άλλη βίλα στο Λος Φελίζ για τον πατέρα του, Τζορτζ Ντι Κάπριο έναντι 4,9 εκατομμυρίων δολαρίων (4,02 εκ. ευρώ).

Μέρος της συλλογής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο – γιατί περί αυτού ο λόγος – είναι ένα σπίτι στο Λος Αντζελες που αγόρασε το 1990 από την Μαντόνα, μια εξαιρετική σε στυλ 50′ς βίλα στο Παλμ Σπρινγκς που αγόρασε το 2014, και μια έπαυλη στο Μαλιμπού αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων (18,8 εκ. ευρώ) που αγόρασε το 2017.

Με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός ξεχωρίζει, το ταλέντο του μεστώνει και γίνεται όλο και καλύτερο και αυτό έχει αντίκτυπο στον αριθμό πωλήσεων εισιτηρίων αλλά και στις απολαβές του.

Στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό θα ξεναγηθούμε στο οίκημα των τεσσάρων υπνοδωματίων κι έξι λουτρών σε αποικιακό Ισπανικό στυλ που χτίστηκε το 1928, το οποίο έχει ανακαινιστεί εκ βάθρων, ενώ διαθέτει επίσης δωμάτιο κινηματογραφικών προβολών, πισίνα, σπα, βεράντες με υπέροχη θέα στο γειτονικό Αστεροσκοπείο Γκρίφφιθ κι ακόμα και αίθουσα Ζεν/Διαλογισμού/Γιόγκας.

Όταν το στυλ και η πολυτέλεια μιλούν, οι αστέρες του κινηματογράφου υποκλίνονται και προβαίνουν σε αγορές. Ας το απολαύσουμε λοιπόν.

Νεότερα Άρθρα

Super Κική: “Να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια”

HerNewskl

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου: «Ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε»

HerNews ka

Μπέσσυ Αργυράκη – Εβελίνα Νικόλιζα: Το χυδαίο σχόλιο που έλαβαν – «150 κιλά αυτή 200 εσύ»

HerNews ka