HerNews.gr
BRIDE NEWS

Αρχαιοελληνικό νυφικό: Η παγκόσμια τάση της σεζόν

Βλέπουμε κατ’ επανάληψη στις πασαρέλες να φιγουράρουν δημιουργίες σχεδιαστών μόδας, οι οποίοι μας προτείνουν να ντυθούμε με το απόλυτο αρχαιοελληνικό στυλ. Η αρχαιοελληνική γραμμή νυφικών φόρεματων υπήρξε πηγή έμπνευσης όλων των μεγάλων σχεδιαστών μόδας.

Ως καλλιτέχνες, πως να μην εμπνευστούν από τα υπέροχα γυναικεία αγάλματα του αρχαιοελληνικού κόσμου, ντυμένα με αιθέρια φορέματα που αναδείκνυαν τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος;

Το σχέδιο στο αρχαιοελληνικό νυφικό

Αέρινα φορέματα, με υφάσματα που έχουν μαλακή υφή. Σχέδια που παίζουν με πτυχώσεις και ντραπάρουν στο κορμί ώστε να αναδείξουν τα όμορφα στοιχεία του κάθε σωματότυπου.

Το αρχαιοελληνικό σχέδιο πάνω στο σώμα δημιουργεί ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι μια τάση αξεπέραστη, μιας και η σύγχρονη γυναίκα αυτό που αναζητά είναι να είναι όμορφη και ταυτόχρονα άνετη μέσα σε αυτό που φοράει.

Inspired by Ancient Greece

Το Atelier Rene με αφετηρία του το αρχαιοελληνικό στυλ παρουσίασε τη συλλογή καλοκαίρι 2021. Αρχαιοελληνικά νυφικά, από αέρινα υφάσματα ή πλισέ σε χυτή γραμμή, εμπνευσμένα από τον αρχαιοελληνικό μας πολιτισμό. 

Aρχαιοελληνικά νυφικά διακοσμημένα με το σύμβολο “Σπείρα”

Το Atelier Rene εμπνέεται από το Αρχαιοελληνικό Σύμβολο «Σπείρα» του Ελληνικού Κόσμου, που δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που το φέρουν πάνω τους.
Η Σπείρα συμβολίζει τον Χρόνο, την ανάπτυξη, την συνέχεια.. Δημιουργίες μοναδικές, ιδιαίτερες και σύγχρονες.

Μια must πρόταση για τους γάμους του 2021 είναι το αρχαιοελληνικό νυφικό, που εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον της πανέμορφης Ελλάδας μας. Μιας και οι περισσότεροι γάμοι γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες και συχνά σε μαγευτικά τοπία κοντά σε θάλασσα..

Νεότερα Άρθρα

24 Βασιλικά δαχτυλίδια αρραβώνων που έμειναν στην ιστορία

Her News

Βάπτιση: Πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψετε

Her News

Γάμος: Τα πιο δημοφιλή λουλούδια του 2023 – Πως να επιλέξετε τα σωστά

HerNews ka