HerNews.gr
Fitness

Κάνε το σπίτι σου, γυμναστήριο!

Η καθημερινότητα μας άλλαξε αλλά όχι και ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στο σώμα και τον οργανισμό μας. Τα γυμναστήρια άνοιξαν, ωστόσο αν δεν προλαβαίνεις ή δεν θέλεις να σε βλέπουν όσο κάνεις γυμναστική υπάρχει λύση. Κάνε το σπίτι σου γυμναστήριο με πολύ απλό τροπο! Δεν χρειάζεσαι πολλά, μόνο τα παρακάτω…

Χρειαζόμαστε πέντε βασικά πράγματα. Απλά και εύκολα!

1.Ένα στρώμα γυμναστικής. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα μπορείτε να βάλετε κάποια πετσέτα αλλά δεν είναι ότι καλύτερο καθώς θα γλιστράτε. Υπάρχει πληθώρα στρωμάτων στην αγορά με όμορφα χρώματα που μπορούν να κάνουν την άσκηση σου πιο ευχάριστη. 

2. Μια μικρή μπάλα Pilates! Δεν θα περιοριστείς μόνο σε αυτήν την άσκηση αλλά η μπάλα των Pilates σου δίνει την δυνατότητα για πολλές και χρήσιμες ασκήσεις. Δεν πρέπει να λείπει από το προσωπικό σου γυμναστήριο μια μεγάλη μπάλα. 

3. Ένα ζευγάρι αλτήρες 1-2 κιλών ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Οι αλτήρες ή βαράκια σας  δυναμώνουν και σας βοηθούν να αναπτύξετε την μυική σας μάζα με εύκολο τροπο. Τα βαράκια θέλουν προσοχή γιατί αν το “παρακάνετε” θα αυτοτραυματίστειτε κάτι που δεν το θέλουμε ούτε εμείς ούτε εσείς. Συμβουλευτείτε κάποιον γυμναστή για το πως θα τα χρησιμοποιείτε στο προσωπικό σας γυμναστήριο. 

4.  Λάστιχο γυμναστικής. Δεν επιτρέπεται να λείπει το λάστιχο γυμναστικής που είναι υπεύθυνο για τέλειους γλουτούς! Εξαφανίζει ψωμάκια με τις κατάλληλες ασκήσεις και κάνει το σώμα σας υπέροχο! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πολλούς και εύκολους τρόπους.

5. Όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο τι είναι αυτό που σας εξιτάρει περισσότερο; Η μουσική. Δεν γίνεται να λείπει η μουσική από το γυμναστήριο στο σπίτι σας. Επίσης, υπάρχουν πολύ αξιόλογα προγράμματα που μπορείς να βρεις στο Ίντερνετ. 

Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει η καλή διάθεση και το κατάλληλο outfit για να σας φτιάχνει την διάθεση!

 

Νεότερα Άρθρα

Αιώνιο ερώτημα: Γιατί κάποιοι τρώνε και δεν παχαίνουν;

Her News b

Έμμηνος ρύση: Να κάνω γιόγκα όταν έχω περίοδο;

Her News

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν κάνεις yoga!

Her News