HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικά χτενίσματα: Υπέροχες προτάσεις για τη νύφη

Έφτασε η ώρα του γάμου και οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα έχουν ξεκινήσει! Μετά την επιλογή νυφικού, σειρά έχει η επιλογή μακιγιάζ αλλά και νυφικού χτενίσματος! Υπάρχουν πολλές επιλογές για νυφικά χτενίσματα, κάποιες πιο απλές, άλλες πιο περίτεχνες, αυτό εξαρτάται πάντα απο την προσωπικότητα και τη διάθεση της νύφης. 

Ακόμα, το πού θα γίνει ο γάμος και η όλη διακόσμηση του γεγονότος επηρεάζει σίγουρα την επιλογή για το νυφικό μας χτένισμα. Δηλαδή, ένας Boho γάμος απαιτεί και Boho χτένισμα.

Ένα από τα βασικά σημεία στην εμφάνιση της νύφης είναι το νυφικό χτένισμα που θα επιλέξετε. Το ύφος και το στυλ του θα πρέπει να ταιριάζει με το νυφικό.

Έχετε σκεφτεί ποιο απο τα νυφικά χτενίσματα θα επιλέξετε; Υπάρχουν προτάσεις Και άλλες με ανάλαφρα, κυμματιστά χτενίσματα, μπούκλες ή κότσο..

 


Οι επιλογές πολλές, η απόφαση δική σας.Θα δείτε εδώ hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.


Κάποια από τα νυφικά χτενίσματα που θα δείτε στη συνέχεια κάνουν εξίσου για την κουμπάρα ή τις συγγενείς της νύφης και του γαμπρού. Ορισμένα μπορούν να ταιριάξουν και σε μια καλεσμένη στο γάμο!

Αν θέλετε να έχετε ένα εκλεπτυσμένο look τη μέρα του γάμου σας, τότε ο κότσος με ανάλαφρη πλεξούδα είναι ιδανική λύση για σας.

Ο πλεκτός κότσος είναι από τα καταλληλότερα νυφικά χτενίσματα.

Ακόμα, τα χτενίσματα που απαιτούν μαλλιά ελεύθερα είναι η απόλυτη τάση στα νυφικά χτενίσματα. Αυτό το ύφος έχει απλά αρκετά χαλαρές μπούκλες που τις φέρνετε και στο πλάι και τα συνδυάζετε και με αληθινά λουλούδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A B O U R A (@abouraa_xo)


Επίσης, ένα ρομαντικό χτένισμα μπορεί να ταιριάξει με ένα ρομαντικό, δαντελένιο νυφικό σε μια chic τελετή.Τα χτενίσματα με μπούκλες και πιάσιμο ταιριάζουν, ακόμα μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε μερικές χαλαρές μπούκλες κάτω.

 


 Τα boho χτενίσματα είναι γοητευτικά και απαιτούν το μαλλί να είναι πιασμένο μισό πάνω. Είναι πράγματι στο ύψος της μόδας, ένα κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο χτένισμα.

Είναι κατάλληλο για όλες τις νύφες, αλλά το μήκος των μαλλιών σας είναι το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο για αυτό το νυφικό χτένισμα.

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες σχεδίασης για το μπαρ του γάμου σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

HerNews ka

Βάπτιση: Το ιδανικό ντύσιμο για τη νονά!

Her News

Υπέροχες ιδέες για κόκκινη διακόσμηση στο γάμο σας

Her News