HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ράδιο Αρβύλα: Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Οι Ράδιο Αρβύλα ήταν αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της σεζόν και ο πίνακας τηλεθέασης τους φέρθηκε με τον καλύτερο τροπο. Φαίνεται όμως να μην τα βρίσκει με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα δεν θέλουν να κάνουν κάθε μέρα πρόγραμμα ζωντανό καθώς οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Απέναντι από τα δελτία ειδήσεων και όμως κατάφεραν να φανούν ισάξιοι και ακόμα καλύτεροι.

Φαίνεται ότι ο Θοδωρής Κυριακού θα κάνει την μεγάλη ανατροπή και οι Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψουν στον τόπο του εγκλήματος. Στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αυτό που θέλει ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του είναι να μην έχουν καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα αλλά να βγαίνουν 4 φορές την εβδομάδα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στο σταθμό του OPEN.

Οι συζητήσεις φαίνονται να είναι υπό συζήτηση. Ξέρουμε ότι οι Ράδιο Αρβύλα πάντα κάνουν την ανατροπή και δεν ξέρουμε σε ποιο κανάλι θα τους δούμε τελικά…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα σε αυτόν τον μήνα και όλα τα κανάλια, παρουσιαστές, παραγωγοί έχουν πάρει φωτιά. Θα είναι μια σεζόν με μεγάλες ανατροπές, φοβερό ανταγωνισμό και δυσκολίες. Οι τηλεθεατές έχουν τον τελικό λόγο και μένει να δούμε τι θα επιλέξουν για την σεζόν που έρχεται..

Stay tuned για τα επόμενα τηλεοπτικά νέα που θα σας συνταράξουν!

 

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει η Μαίρη Ανδρέου: «Στα 18 μου πήγε να με βιάσει άνθρωπος από το οικείο μου περιβάλλον»

Her News

Alpha News: Έγκυρη ενημέρωση με τον Αντώνη Σρόιτερ & την Έφη Αλεβίζου

Her News b

Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση εδώ και 6 μήνες με πασίνγωστο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

HerNews ka