HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέση: 3 σημάδια που δείχνουν ότι σε κερατώνει

Πολύ συχνά βλέπουμε ότι σε μερικά ζευγάρια, ένας από τους δύο να κερατώνει τον άλλον. 

Σε μερικές σχέσεις δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ άντρα και γυναίκα. Εαν υποψιάζεσαι ότι ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να σε κερατώνει, να έχει μια παράλληλη σχέση ή κάνει ερωτικές γνωριμίες, μάθε πως θα το καταλάβεις.

Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι σε απατά;

Έχουμε συλλέξει μια λίστα με τα 5 πιο κοινά σημάδια εκείνου που κερατώνει: 
Η διαίσθησή σου – Η συμπεριφορά του

Η υποψία ότι κάτι συμβαίνει συχνά είναι το πρώτο σημάδι για πολλές γυναίκες. Βεβαίως, η διαίσθηση δεν αποτελεί απόδειξη ότι ο φίλος σας κάνει πραγματικά κάτι λάθος, αλλά γνωρίζετε ότι κάτι δεν είναι πολύ σωστό.

Το κινητό του

Τώρα που η τεχνολογία διευκολύνει την επικοινωνία με ανθρώπους, αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι είναι ευκολότερο να έχεις μια σχέση, αλλά υπάρχουν και περισσότεροι τρόποι να μάθεις αν μιλάει με κάποια άλλη. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο άντρας σου έχει έναν λογαριασμό email που δεν γνωρίζες ποτέ. Ένα άλλο κοινό σημάδι είναι όταν ξεκινά να παίρνει κλήσεις και περπατά έξω από το δωμάτιο. Συχνά λέει ότι είναι για δουλειά και στη συνέχεια, γίνεται αμυντικός όταν πλησιάζεις το τηλέφωνό του. Εάν μπεις στον πειρασμό να παρακολουθήσεις το τηλέφωνό του, πρόσεξε γιατί αν δεν σε κερατώνει τότε θα προδώσεις την εμπιστοσύνη του.

Σε κατηγορεί ότι τον κερατώνεις

Αυτό πιθανότατα να είναι λίγο τρομακτικό, αλλά μάλλον θα σε ρωτήσει κάποια στιγμή εάν έχεις δει κάποιον άλλο. Οι άνδρες τείνουν να είναι πιο άμεσοι από τις γυναίκες. Η αθώα εξήγηση: Αν και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι άνδρες απατούν περισσότερο από τις γυναίκες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν τις δικές τους υποψίες.Είναι συνηθισμένο αυτός που κερατώνει να υποψιάζεται την σύντροφο του  επειδή πιστεύειι ότι έτσι θα ξεφύγει από τις υποψίες της σχέσης του. 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Πως να του κεντρίσω το ενδιαφέρον;

Her News b

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

HerNewskl

Συνεπιμέλεια: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Her News