HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 06/06 έως 12/06.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Θα θελήσετε να χαρείτε και να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και γιατί όχι; Nα ερωτευτείτε όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι και μόνοι. Εκμεταλευτείτε, λοιπόν, τις ευκαιρίες από άτομα που σας φλερτάρουν για να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να νιώσετε καλύτερα. Περισσότερο ευνοημένοι είστε εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και λίγο αργότερα θα έχουν εύνοια και τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Για τα ζώδια των Ταύρων: Θα αρχίσετε να έχετε μια νευρικότητα και μια υπερένταση καθώς θα πρέπει να τρέχετε όλη ημέρα και ο χρόνος δεν θα σας φτάνει. Για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία πιθανόν να τα κρατούσατε κρυφά τόσο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να δράσετε ώστε να τα βάλετε σε μια σειρά.Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μην τσακωθείτε με κόσμο, που δεν σας φταίει σε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Πολλές επικοινωνίες, αρκετά μηνύματα και ειδήσεις αυτό το διάστημα από φιλικά σας άτομα ή ομάδες ανθρώπων, που πιθανόν συνεργάζεστε μαζί τους. Δεν θα λείψουν επίσης οι μετακινήσεις που θα είναι αρκετές, έτσι ώστε να πετύχετε σκοπούς και στόχους που είχατε από καιρό στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Ήδη έχετε επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Επίσης, έρχονται στο φως κάποιες κινήσεις που κάνατε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάτι ομαδικό που είχατε στοχεύσει. Τώρα παίρνετε τα εύσημα και να ανταμείβεστε από τους κόπους σας. Αρκετοί από εσάς, κάνετε κρυφές επικοινωνίες και κλείνετε κάποιες συμφωνίες, που ήταν σε εκκρεμότητα από καιρό.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Θα αρχίσετε να έχετε λίγα νεύρα παραπάνω. Θα σας φταίνε όλοι και όλα. Να είστε  περισσότερο προσεκτικοί με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ, να έχετε εντάσεις στον γάμο σας.    Τα ζώδια των Λιονταριών μετακινούνται, επικοινωνούν και κλείνουν συμφωνίες παρασκηνιακά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν επαφές με άτομα από το παρελθόν σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς έχετε επικεντρωθεί σε μια ομάδα ανθρώπων και σε ένα κοινό σας στόχο που  πάει πολύ καλά και αποδίδει, όπως ακριβώς, επιθυμούσατε. Εξακολουθείτε να επενδύετε στη καριέρα σας και έχετε κάποιες προσφορές που σας είχαν γίνει και στο παρελθόν για την εργασία σας. Όμως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε καθώς υπάρχει αρκετή εύνοια σε ότι έχει να κάνει με τις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ(23Σεπ-22 Οκτ)

Μια βδομάδα με στραμμένο το ενδιαφέρον σας μέσα σε χώρους φιλικούς ή σε μια ομάδα ανθρώπων που έχετε κοινούς στόχους και ελπίδες. Με τον Eρμή Ανάδρομο θα σας απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν, που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με μια ανώτερη γνώση. Ίσως και κάποιες δικαστικές υποθέσεις. Η εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει στα εργασιακά σας και να διευκολύνει κατά πολύ τη καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα για τα ζώδια των Ζυγών του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εργασία σας και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα πρέπει να είστε, όμως, ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί με τον Άρη στα ζώδια των Λιοντάρι’ων θα έχετε ένα εκνευρισμό παραπάνω. Επίσης θα είστε σε υπερένταση και είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάτε σε άτομα μέσα από την εργασία σας. Για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθείτε να είστε ήρεμοι και προσεΚτικοί στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21Δεκ)

Ο Ερμής Ανάδρομος θα σας φέρει σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν. Δηλαδή, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε επιστροφή πελατών που τους είχατε χάσει. Αρκετοί είστε εσείς που θα ταξιδέψετε, πολύ πιθανόν στο εξωτερικό, ή θα ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις που θα πρέπει να διευθετηθούν.
Οι Τοξότες του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ψευδεις ειδήσεις, που μπορεί να λαμβάνουν και να τσεκάρουν αν είναι αλήθεια αυτά που τους λένε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)

Επιστρέφετε σε μια καθημερινότητα που σας θυμίζει τα παλιά. Επίσης, σας γίνονται προτάσεις για εργασία που σας είχαν προτείνει και παλαιότερα, καθώς ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος μέσα στον 6ο σας οίκο. Αρκετοί από εσάς, καλό είναι να  διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, δημόσια ταμεία και τράπεζες καθώς θα προκύψουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για εσάς. Ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις λαμβάνετε εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν -19 Φεβ)

Εντάσεις για εσάς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ με τον Άρη στο Λιοντάρι ακριβώς απεναντί σας. Υπάρχει κόσμος που είναι αρκετά εριστικός και σας προκαλεί μέσα από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Αυτό σας βγάζει ένα εκνευρισμό παραπάνω και μια υπερένταση. Αρκετοί από εσάς θα δεχθείτε επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Ακόμα μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα θέματα με τα παιδιά σας, που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέσα στο 5ο σας οίκο.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει να ασχολήστε με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Θέματα που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα πρέπει να διευθετηθούν,καθώς ο Ερμής κινείται Ανάδρομος μέσα στον 4ο οίκο σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο τι σας λένε και κατά πόσο είναι αλήθεια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, ιδιαίτερα εσείς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Αστρολογία & Έρωτας: Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα για σχέση

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Απριλίου

Her News b