HerNews.gr
Fitness

Summer body: Χάσε βάρος γρήγορα και εύκολα

Θέλετε να μάθετε πώς θα χάσετε βάρος γρήγορα;

Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια διατροφής εκεί έξω, αλλά ποιες δίαιτες σας βοηθούν να χάσετε βάρος γρήγορα; Όταν έχετε περισσότερο βάρος από ό,τι θα θέλατε, συνήθως λέτε “Θέλω να χάσω βάρος, αλλά ελπίζω να χρειαστεί λίγος χρόνος”. Είναι κατανοητό ότι οι γρήγορες δίαιτες έχουν τεράστια αποτελεσματικότητα, αλλά συχνά τα κιλα που χάνονται, έρχονται ξανά στην επιφάνεια. 

Εάν ακολουθήσετε σωστά, τους παρακάτω τρόπους θα χάσετε κιλά άμεσα και έυκολα! Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να χάσετε έως και 10 κιλά σε μόλις επτά ημέρες με τις συμβουλές και τις δίαιτες απώλειας βάρους που λειτουργούν γρήγορα. Απλώς ρίξτε μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας τους και επιλέξτε αυτόν με τον οποίο θέλετε να ξεκινήσετε.

 

Εάν ψάχνετε πώς θα χάσετε πολύ βάρος γρήγορα ή θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, τότε μια μακροπρόθεσμη δίαιτα μπορεί να είναι καλύτερη για εσάς. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά και ξεκινήστε μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα.

Διατροφή γρήγορης αλλαγής

Σχεδόν 2 κιλά την εβδομάδα. Ένα γρήγορο πρόγραμμα διατροφής σίγουρα δεν είναι ο τρόπος για να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα, αλλά αν θέλετε να χάσετε λίγο βάρος γρήγορα – ίσως για μια ειδική περίσταση – τότε αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει. Δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο άλλες διατροφές καθώς επιτρέπεται η κατανάλωση έως και 800 θερμιδών την ημέρα.

Οι χυμοί αδυνατίζουν

7 κιλά σε 7 ημέρες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δίαιτες χυμού, αλλά βασίζονται στην ίδια ιδέα – ότι πίνοντας μεγάλες ποσότητες φρέσκου χυμού φρούτων και λαχανικών, θα αποτοξινώσετε το σύστημά σας και θα χάσετε βάρος ταυτόχρονα. 

Θέστε στόχο να πέσετε ένα μέγεθος σε ένα στενό φόρεμα

Μπορείτε να κατέβετε ένα μέγεθος σε φόρεμα μέσα σε πέντε ημέρες! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατανάλωσης χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χαμηλών θερμίδων, ισορροπημένων με θρεπτικά συστατικά πέντε ημερών που θα σας αφήσει να αισθάνεστε γεμάτοι ενώ σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε υγιείς. 

Νεότερα Άρθρα

Πως να ξεκινήσετε το τρέξιμο: Οδηγός για αρχάριους

HerNews ka

3 εύκολα βήματα για να ξεκινήσεις επιτέλους τρέξιμο

Her News b

Tips για να χάσεις κιλά

Her News