HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Μαρία Μπεκατώρου υπέγραψε στο MEGA!

Είναι οριστικό! Η Μαρία Μπεκατώρου μετά από 8 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 μετακομίζει από το Μαρούσι και οδεύει στο MEGA! 

Τι θα κάνει η παρουσιάστρια στο MEGA; Πότε θα γίνει η μεταγραφή; Πότε θα την δούμε στην μικρή οθόνη; Όλες οι απαντήσεις θα απαντηθούν αμέσως. 

Η Μαρία Μπεκατώρου θα εμφανιστεί στις οθόνες μας από το δεύτερο μισό της σεζόν. Δηλαδή, όχι από τον Σεπτέμβρη. Το κανάλι του MEGA θα της δώσει ένα από τα project που της ταιριάζει περισσότερο απ΄ όλα. Τηλεπαιχνίδι, όπως έκανε με μεγάλη επιτυχία και στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Οι πληροφορίες μας είναι ότι δεν θα μείνει μόνο στο τηλεπαιχνίδι η λαμπερή παρουσιάστρια. Επτασφράγιστο μυστικό το τι θα κάνει.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 δεν ήταν εύκολο καθώς τα ραντεβού της Μαρίας Μπεκατώρου με τον σταθμό δεν ευδοκίμησαν όσες φορές και αν προσπάθησαν. 

Το θέμα είναι ποιος θα πάρει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου; Θα πάρει κάποιο νέο πρόσωπο ή θα πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες παρουσιαστές; Θα δείξει η πορεία…

Το MEGA στήνει ένα πολύ καλό και δυνατό πρόγραμμα την νέα σεζόν καθώς στο δυναμικό ανήκει και η Ελένη Μενεγάκης αλλά και η…. συνέχεια σε επόμενο άρθρο…. 

Stay Tuned…

Νεότερα Άρθρα

Αυτοψία: «Αναδοχή και υιοθεσία. Παιδιά στα αζήτητα»

Her News

Κατερίνα Καραβάτου: Θα παρουσιάσει το My Style Rocks- Ποιοι θα βρεθούν δίπλα της;

HerNews ka

To ΜΕGA το καλό επέστρεψε με λαμπερές πρεμιέρες!

Her News b