HerNews.gr
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Είναι ζευγάρι με την Μαρία Σάκκαρη

Η σπουδαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros, επικρατώντας της Αμερικανίδας αντιπάλου της.

Στις κερκίδες πανηγύριζαν οι υποστηρικτές της και ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος πανηγύρισε για την μεγάλη πρόκριση της Μαρίας του!

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρία Σάκκαρη έχει αναπτυχθεί προσωπική σχέση και είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες.

Γι αυτό και ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του μια τόσο σημαντική μέρα για εκείνη. Φαίνεται μάλιστα πως της έφερε γούρι η παρουσία του εκεί!

Η Μαρία Σάκκαρη γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1995 στην Αθήνα.

Από πολύ νεαρή ηλικία, το τένις μπήκε στη ζωή της. Έντεκα χρονών συμμετείχε στο πρώτο της ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στη Λαμία. Κατάφερε να φτάσει στο τελικό και από τότε η Σάκκαρη αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα.

Ο λόγος της παρουσίας του γιου του πρωθυπουργού στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, δεν ήταν μόνο η αγάπη του για το τένις, καθώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη διατηρούν σχέση τους τελευταίους μήνες, με τον γιο του πρωθυπουργού να μην μπορεί παρά να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του σε μια τόσο σπουδαία στιγμή για την καριέρα της.

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Τα ζευγάρια που χώρισε ο θάνατος στο μοιραίο δυστύχημα

HerNewskl

Καιρός: Εκλογές σήμερα με διάσπαρτες βροχές και καταιγίδες

Her News b

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και η κατάρριψη των ταμπού

Her News