HerNews.gr
Rainbow

Τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν για πρώτη φορά pride γραμματόσημα

Και όμως είναι γεγονός, τα ΕΛΤΑ , θα κυκλοφορήσουν την ειδική έκδοση για γραμματόσημα με τίτλο «LGBTQI+ We support you».

Η ειδική αυτή έκδοση  θα περιλαμβάνει ένα φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων και θα διατίθεται προς 4 ευρώ από την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Ουσιαστικά μέσα από αυτή την κίνηση τα  ΕΛΤΑ, θέλησαν να δείξουν δημόσια την αλληλεγγύη προς τη ΛΟΑΤ+ κοινότητα και γι΄αυτό κυκλοφόρησαν τη δική τους σειρά με pride γραμματόσημα.

Για το θέμα αυτό, ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των ΕΛΤΑ  , Λάζαρος Λαζαρίδης, δήλωσε στη LiFO: «Τους τελευταίους μήνες, ως Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να αναδείξουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα. Έτσι, σχεδιάσαμε γραμματόσημα ενάντια στο bullying και αναδείξαμε το κίνημα #Metoo. 

 

 

Η αλλαγή που έχει ξεκινήσει την φετινή χρονιά μέσα από το κίνημα του #Metoo είναι πλέον εμφανής παντού.  Έχει έρθει η ώρα όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την κοινωνία που θέλουμε χωρίς πισωγυρίσματα και κοινωνικές αδικίες.

Η κοινωνία πρέπει να είναι χωρίς διακρίσεις, φόβο και μίσος, ειδικά όσον αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ανθρώπων.

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί!

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Το ότι είμαι γκέι Υφυπουργός είναι ένα φορτίο για εμένα»

HerNews ka

Διεθνής ημέρα Τρανς Μνήμης: Η πορεία και η φωταγώγηση στο συντριβάνι της Ομόνοιας

HerNews ka

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

HerNews ka