HerNews.gr
Beauty

Beauty Tips: Για μαλλιά, μακιγιάζ και δέρμα

Είτε είσαι αρχάρια στην προσωπική σου περιποίηση της είτε εδώ και χρόνια δοκιμάζεις όλα τα beauty tips για μακιγιάζ, μαλλιά και δέρμα υπάρχει πάντα κάτι νέο που μπορείς να μάθεις.

Έχοντας αυτό υπόψην, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας beauty tips που έχουν σίγουρη επιτυχία. Τα μυστικά ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μακιγιάζ στο σπίτι να μοιάζει με αυτό του make up artist. Ακόμα, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αγαπημένα σας προϊόντα περιποίησης για επιδερμίδα και θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται φρέσκα κάθε ημέρα.

 

*Αυτα τα tips είναι τόσο απλά, που δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρη τη ρουτίνα σας για να αποκομίσετε τα οφέλη από αυτά. 

 

Απλώστε dry shampoo πριν πέσετε για ύπνο 

Το dry shampoo είναι μια σωτηρία της τελευταίας στιγμής! Όταν πρέπει να πάτε κάπου, αλλά δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας είναι η άμεση λύση. Ένα από τα tips που αγαπάμε! Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πριν πάτε για ύπνο. «Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ πριν από το κρεβάτι», λέει ο Διευθυντής Ομορφιάς της Good Housekeeping, April Franzino. “Τα μαλλιά θα τα απορροφήσουν καθώς κοιμάσαι και θα φαίνονται πιο δροσερά το πρωί.”

 

 

Απλώστε και μην τρίβετε άρωμα στους καρπούς σας

Ένα από τα tips που θα σας σώσει. Αυτή η απλή συμβουλή θα κάνει το άρωμά σας να διαρκεί πολύ περισσότερο. Μην τρίβετε τους καρπούς μαζί για να εφαρμόσετε άρωμα γιατί το κάνει να φθείρεται πιο γρήγορα. Αντ ‘αυτού, απλώστε το! 

 

 

Διαλέξτε μια απόχρωση  στο ρουζ που θα κολακεύει τον τόνο του δέρματός σας

Το να κατανοήσετε ποιον τύπο ρουζ χρειάζεστε μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τα τέλεια αποτελέσματα για το πρόσωπό σας. Το ρουζ μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό, αλλά αν χρησιμοποιείτε λάθος χρώμα, μπορεί πραγματικά να γίνει εμφανής μια πολύ άσχημη αντίθεση με την επιδερμίδα σας. 

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ

HerNewskl

Πως να φωτίσετε το δέρμα σας για την άνοιξη

HerNews ka

Micellar Water: Πως θα χρησιμοποιήσεις το θαυματουργό νερό της ομορφιάς;

Her News b