HerNews.gr
Ελλάδα

H Φαίη Σκορδά χώρισε από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά χώρισε από τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η παρουσιάστρια είναι και πάλι ελεύθερη. Εινια άλλωστε η εποχή που κανονίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, αφού ολοκληρωθεί, φυσικά η τηλεοπτική σεζόν. 

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος έδωσαν ένα τέλος στην σχέση τους σχτεικά πρόσφατα γιατί οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές.

Πως ξεκίνησε η σχέση τους: 

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Ο ίδιος έλεγε συχνά στους φίλους του για την σχέση του. “Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει”.  Η σχέση τους γνωστοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO.

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, είχε πει για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου: 

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι σήμερα Τρίτη- Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

HerNews ka

Ψευτογιατρός: Τα δήθεν θαυματουργά σκευάσματα των… 25.000 ευρώ

HerNews ka

Αγγελική Νικολούλη: «Δύσκολα θα σπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου- Μου ζήτησε να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα»

Her News