HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η καταγωγή, το MasterChef, ο σύντροφος και ο χαμός του πατέρα της

Το MasterChef 5 ύστερα από πέντε μήνες ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» μιλώντας για τη ζωή της.

Αναφέρθηκε στον σύντροφο της Χρήστο,τη γνωριμία τους, αλλά και τοπως θα ξοδέψει το έπαθλο που κέρδισε. Η νικήτρια του MasterChef είπε:

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης και… Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη. Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: “Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;”. Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια. Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πάντα», δήλωσε η Μαργαρίτα.

Τη Μαργαρίτα συνόδευε στη συνέντευξη η μητέρα της, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει η κόρη της, αλλά και την καταγωγή της:

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στην μικρή μου κόρη την Ξένια να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχαν τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια . Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο»

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καραβάτου για Έλενα Χριστοπούλου: «Κοιμόταν στο δωμάτιο του Αρίωνα»

Her News b

Νεφέλη Μεγκ: «Δεν περίμενα ότι θα μου απαντήσει ο Πρωθυπουργός»

HerNews ka

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή;

Her News b