HerNews.gr
Rainbow

Billie Eilish: “Αγαπώ τα κορίτσια”, έγραψε σε ανάρτηση

Η Billie Eilish έχει δημιουργήσει πολλές φήμες μετά από την κυκλοφορία του νέου της βίντεο κλιπ με τίτλο «Lost Cause». Πολλοί αναρωτιούνται εαν η ίδια εκλύεται από γυναίκες. 

Η 19χρονη παγκοσμίως γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο μουσικό της βίντεο clip και έπειτα έκανε μια “όλο νόημα” ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Κάτω από ένα άλμπουμ φωτογραφιών, η Billie Eilish έγραψε την λεζάντα: «Αγαπώ τα κορίτσια», δημιουργώντας ένα κύμα απορίας στους ακόλουθους της στα social media και όχι μόνο. 

Η Billie Eilish συνήθως δεν μιλάει ανοιχτά για τις προσωπικές και ερωτικές της προτιμήσεις, ούτε μπαίνει σε λεπτομέρειες που αφορούν την συναισθηματική ζωή της. Για παράδειγμα, μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου της ντοκιμαντέρ στην Apple TV+ με τίτλο «The World A Little Blurry», οι φανς της δεν γνώριζαν καν για την σχέση της με τον πρώην φίλο της. Τώρα, η αμφιλεγόμενη ανάρτηση της, σε συνδυασμό με το βίντεο κλιπ της, το οποίο έχει αρκετές αισθησιακές σκηνές με την Billie Eilish και διάφορα κορίτσια μαζί της, έχουν ξεσπάσει πολλές φήμες για μια πιθανότητα coming-out της τραγουδίστριας.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η 19χρονη επέλεξε να κυκλοφορήσει το τραγούδι και το βίντεο κλιπ της τον μήνα Ιούνιο, που ουσιαστικά γιορτάζεται παγκοσμίως το Pride. Ωστόσο, η Billie Eilish δεν έχει επιβεβαιώσει καμία φήμη που την θέλει να προτιμά τα κορίτσια σύμφωνα με τα σεξουαλικά της γούστα. 

Αξίζει να πούμε πως δεν είναι λίγα τα αδιάκριτα σχόλια των θαυμαστών της κάτω από τις αναρτήσεις της, που επιμένουν να την ρωτούν αν είναι γκέι. Η ίδια παρόλα αυτά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τα όσα φημολογούνται. 

Νεότερα Άρθρα

Πράσινο φως για τους πολιτικούς γάμους των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

HerNewskl

Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον Marco Maestri στη Νότια Γαλλία

HerNewskl

Μάρκελλος Νύκτας: «Με έδιωξαν από ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

HerNews ka