HerNews.gr
Ελλάδα

Έκτορας Μποτρίνι: Η ανάρτησή του για την νικήτρια του Master Chef

Η πρώτη Ελληνίδα Master Chef είναι η γλυκιά Μαργαρίτα Νικολαίδη.  Η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να μετά από πέντε συνεχόμενες σεζόν προβολής του reality μαγειρικής στο Star.

Ιδιαίτερα αγαπητή τόσο στο κοινό όσο και στους συμπαίκτες της. Η 27χρονη Μαργαρίτα κατάφερε να ξεχωρίσει και να χαράξει τη δική της πορεία στον διαγωνισμό του Master Chef! Μια λαμπρή πορεία περιμένει την Μαργαρίτα και ανυπομωνούμε για την επόμενη μαγειρική της κίνηση.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” στο κανάλι του Star, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αποκάλυψε ότι για τέσσερα χρόνια δούλευε στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι. Λίγο αργότερα ο πασίγνωστο σεφ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  Συνεχάρη δημόσια τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη για το την κατάκτηση του τίτλου της στο Master Chef.

“Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.

Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαίo ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Μένει να δούμε τι κινήσεις θα κάνει η Μαργαρίτα τώρα με τον τίτλο της Master Chef.

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Σκρέκας: Σύσταση για μείωση κατανάλωσης ρεύματος – Οι πιο ενεργοβόρες συσκευές

Her News

Σε βαθύ πένθος η χώρα για τους δυο πιλότους – Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας

HerNews ka

Δολοφονία στην Κω: Ο Μπαγκλαντεσιανός ετοιμαζόταν να φύγει για Ιταλία

Her News b