HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Ραγδαίες οι εξελίξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η σεζόν που έρχεται φαίνεται πολύ ανατρεπτική και με μεγάλες αλλαγές! Τι θα γίνει με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που φεύγουν όλοι; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Σίσσυ, Κατερίνα και μεγάλα σόου αποχαιρετούν το OPEN όπως όλα δείχνουν. και βάζουν πλώρη για νέα κανάλια, νέες συχνότητες. Η μία όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και η άλλη παραμένει Παλλήνη. Αλλά όχι στο OPEN που όλα δείχνουν ότι τους έκλεισε την πόρτα…

Η φετινή σεζόν της Σίσσυς Χριστίδου ήταν μια από τις καλύτερες. Η ομάδα της και εκείνη διαχειρίστηκαν πολύ καλά τα θέματα της επικαιρότητας όπως το #metoo και ο κορονοϊός. Ήταν μια πολύ απαιτητική χρόνια αλλά εκείνη στάθηκε πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Το Σαββατοκύριακο του ΟΡΕΝ ήταν πολύ δυνατό καθώς πολύ υψηλά νούμερα σημείωνε και η Φαίη Μαυραγάνη.

Η Σίσσυ με την παρέα της έκαναν παρά πολλά ραντεβού σε διαφορά κανάλια αλλά όπως όλα δείχνουν έχουν κατάληξει στο MEGA. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα… Πληροφορίες λένε ότι κρατάει τους συνεργάτες της και πάει έτοιμη για να βγει πρώτη στην κούρσα του πίνακα τηλεθέασης.. Η πόρτα φαίνεται να κλείνει με τον σταθμό του ΟΡΕΝ.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η μεταγραφή της είναι ένα τηλεοπτικό θρίλερ. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα, ούτε καν οι υπεύθυνοι. Ο λόγος; Δεν ξέρουν τι θα γίνει με τα χρήματα της ρήτρας δύο συμβόλαιο της. Είναι πολλά τα μηδενικά και δεν τα βρίσκει το ένα κανάλι με το άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Καινούριου και οι συντελεστές της εκπομπής φέτος έκαναν μια εξαιρετική δουλειά καθώς είναι η πρώτη εκπομπή με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Η μεταγραφή της θα επηρεάσει την πίτα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα χαιρετήσει τον ALPHA και την βραδινή ζώνη και θα μεταφερθεί στο MEGA. Πρωινή ζώνη πια με ένα μαγκαζίνο αλλά να τονίσουμε οτι οι αντιγραφές ποτέ δεν βγήκαν καλές…. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει και οταν μία πόρτα κλείνει, πάντα μια άλλη ανοίγει. 

Έπεται συνέχεια και εμείς εδώ είμαστε, να σας ενημερώνουμε με τα τηλεοπτικά νέα…

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: “Όταν ξανασυναντηθήκαμε με τον Νίκο Καρβέλα ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό”

HerNewskl

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή – «Όταν τραβάω Χ δεν επανέρχομαι»

Her News

Εύη Βατίδου: «Αν μου κάνει πρόταση γάμου ο Αλέξης Κούγιας θέλω άλλο δαχτυλίδι»

HerNews ka