HerNews.gr
Ελλάδα

Τι θα ισχύσει με τους γάμους – Τα νέα μέτρα

Γάμοι με 300 καλεσμένους, καθισμένοι σε ροτόντες 8 ατόμων, ναι στη μουσική, όμως χωρίς χορό. Τι θα ισχύει για γάμους και βαπτίσεις απο αρχές Ιουλίου.

Η άρση των μέτρων γσυνεχίζεται, ωστόσο κάποια μέτρα από αυτά που παραμένουν σε ισχύ προκαλούν προβληματισμό στον κόσμο, όπως η αύξηση των καλεσμένων στους γάμους, οι οποίοι όμως δεν θα μπορούν να χορεύουν.
Γάμοι και βαπτίσεις περνούν απο.. χίλια κύμματα, με ζευγάρια αλλά και επιχειρηματίες του κλάδου να αναρρωτιούνται το πως θα λειτουργήσει πρακτικά το όλο θέμα.

Ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, μίλησε για τα νέα μέτρα τη μουσική, την αύξηση των καλεσμένων στις γάμήλιες δεξιώσεις, αλλά και τα self test.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε τα εξής:

«Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες», αναφορικά με τη μουσική.
Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.
Από 1ης Ιουλίου οι λοιμοξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων»,

Μιλώντας για το τι θα γίνει με τους γάμους αυτό το καλοκαίρι, διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα μπορούν να διασκεδάζουν μετά μουσικής, όμως δεν θα τους επιτρέπεται να χορεύουν.

«Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμοξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο»

Αρκετά ζευγάρια περίμεναν αυτές τις ανακοινώσεις ώστε να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, αλλά και να φροντίσουν να χαρούν την ημέρα του μυστηρίου μαζί με τους καλεσμένους τους. Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί απο τους γάμους ακυρώθηκαν την προηγούμενη χρονιά λόγω της πανδημίας.

Νεότερα Άρθρα

Κικίλιας στο BBC: Στρατηγική μας στόχευση ήταν και είναι να προωθήσουμε εναλλακτικούς προορισμούς

Her News

Προσοχή! Νέα τηλεφωνική απάτη βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο 24ωρο

Her News

Βιασμός ανηλίκου: Θύμα σκευωρίας δηλώνει ο «ξανθός μάγος»-Τι λέει για την ανιψιά του

HerNews ka