HerNews.gr
Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Πρώτη φορά Έλληνας στον τελικό του Roland Garros

Γράφει ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ανεβαίνοντας στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Τσιτσιπάς, έτοιμος για κούπα! Ο Ελληνας τενίστας πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 3-2 σετ (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο γκραντ σλαμ τίτλο στην καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μάχη 3 ωρών και 37 λεπτών, έκαμψε την αντίσταση του Σάσα Ζβέρεφ (Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη) και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Ελληνας που θα βρεθεί σε τελικό τουρνουά επιπέδου Γκραντ Σλαμ. Μια ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, με τον συμπατριώτη μας να δείχνει έτοιμος να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τέταρτος στον κόσμο πλέον ο Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας που τρελαίνει όλο τον κόσμο με τις επιβλητικές εμφανίσεις εκτός από τον τελικό στο φημισμένο γαλλικό τουρνουά, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Ράφα Ναδάλ ή Νόβακ Τζόκοβιτς, από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται και επίσημα στο Νο. 4 του κόσμου, ότι και να συμβεί την Κυριακή.

Ήδη λοιπόν ο Στέφανος έγραψε ιστορία, αφού θα ανέβει στην υψηλότερη θέση από ποτέ στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Τσιτσιπάς θα έχει και μια ακόμη μοναδική ευκαιρία στον τελικό. Kαθώς αν καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Έλληνα τενίστα και το ελληνικό τένις να ζει ιστορικές στιγμές.

Πηγή: Parapolitika.gr 

Νεότερα Άρθρα

Η Chiara Ferragni έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Her News

Μεσολόγγι: Δωρεά υπερσύγχρονου ασθενοφόρου από συνταξιούχο αγρότισσα υπό έναν απλό “όρο”

HerNews ka

Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές την Παρασκευή

HerNews ka