HerNews.gr
Αφιερώματα

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: Το fan club του είναι απίθανο!

Επικοινωνήσαμε με τον δημιουργό της ομάδας και μάθαμε της λεπτομέρειες για το fan club του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η τόση αγάπη που έχουν δείξει τόσα χρόνια και όπως μαθαίνουμε και εκείνοι έλαβαν πολύ από τον Τριαντάφυλλο.

Η γνωστή λοιπόν  και ως “Official fan club Triantafyllou Xatzinikolaou”  δημιουργήθηκε πριν από περίπου 5 χρόνια με την έγκριση του από δύο φίλους του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου. 

Η θεματολογία της ομάδας ήταν να ενημερώνει τους φάν του Τριάνταφυλλου για της εμφανίσεις του σε Ελλάδα Κύπρο και εξωτερικό. Αλλά και για την καθημερινότητα του μέσα από ανακοινώσεις και φωτογραφίες.

Μια μικρή παρέα που μετά την είσοδο του Ντάφυ στο ριάλιτι επιβίωσης άρχισε να αυξάνεται διαρκώς και ακόμα και τώρα να δέχονται μέλη που τον αγάπησαν για τον χαρακτήρα του και για την ψυχή του όπως τον είδαν μέσα από της οθόνες μας.

Αυτή την στιγμή η ομάδα αριθμεί 14.000 μέλη σχεδόν και κάθε τόσο αυξάνονται.

Καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι στήριζε φανατικά τον Τριανταφυλλο και ενημέρωνε τα μέλη της με συνεχείς δημοσιεύσεις φωτογραφίες και βίντεο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Η ομάδα επιφύλαξε μια έκπληξη στον Τριαντάφυλλο στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του.

Με την καθοδήγηση των διαχειριστών ετοίμασαν μια συγκινητική υποδοχή  στο αεροδρόμιο  και όταν έκανε την εμφάνιση του στην έξοδο των αφίξεων δεν το πίστευε τι τον περίμενε καθώς και μετά στο σπίτι του με τα βεγγαλικά που τον αποθέωσαν για αρκετή ώρα.

Πλέον μετά την αποχώρηση του από το Survivor η ομάδα γύρισε στην κανονική της ροή με έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για της εμφάνισης του και τα live που έρχονται για να ενημερώνουν τον κόσμο..

Η διαχειριστική ομάδα της official fan club triantafyllou Xatzinikolaou αποτελείτε από τους

Γιώργος Γενιδακης

Χριστός Κατσάνος

Μερόπη Γκανια

Χρύσα Σαββόπουλου

Τζένη Κιτσικουδη-Χατζηνικολάου

Δέσποινα Χατζηνικολάου

Γεωργία Γεωργίου

Γιώργος Καραμανώλης

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Ωδή στην αγάπη

Her News b

Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου

Her News

Μαίκλ Τζόρνταν: Σήμερα έχει τα γενέθλια του o “αέρινος” κορυφαίος καλαθοσφαιριστής!

HerNews ka