HerNews.gr
Beauty

Περί αιδίου και υδάτων: Τι αρέσει στους άντρες

H αποτρίχωση του μπικίνι δεν είναι γρήγορη υπόθεση για τις γυναίκες. Πόσες φορές τρέχεις να προλάβεις για να ξυρισεις την ευαίσθητη περιόχη σου πριν το ραντεβού που έχεις προγραμματίσει; Αν μάθεις τι γνώμη έχουν οι άντρες για το μπικίνι, θα σταματήσεις να αγχώνεσαι τόσο.

Τα παρακάτω στοιχεία βασίζονται σε έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική DailyMail και σε αυτήν συμμετείχαν 1000 άντρες. Πάρε χαρτί και στυλό! 

 

Τα είδη στα σχέδια του μπικίνι

Υπάρχει το brazillian μπικίνι που είναι μια λεπτή γραμμή στο κέντρο της ευαίσθητης περιοχής με την υπόλοιπη να είναι εντελώς ξυρισμένη. Στην αντίθετη όχθη επικραττεί το Χολιγουντιανό στιλ που μας θέλει τελείως αποτριχωμένες. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες έδειξαν προτίμηση στο φυσικό αποτέλεσμα! 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Στην έρευνα παρατηρήσαμε πως μόλις το 12% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι του αρέσει το αποτριχωμένο μπικίνι. Αντίθετα, οι περισσότεροι άντρες αποκάλυψαν πως αγαπούν το τρίγωνο σχέδιο. To 17% των αντρών έδειξαν μια προτίμηση στο brazilian, ένα 15% ψήφισε το σχήμα καρδιάς. Σαν επίλογο, κρατήστε ότι όλοι οι άντρες θέλουν το φυσικό και περιποιημένο στίλ από τις γυναίκες.

Για χρόνια ολόκληρα πιστεύαμε ότι τα αρσενικά τρελαίνονται με τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους για ώρες ολόκληρες. Ωστόσο, τα 2/3 των γυναικών αποκάλυψαν πως ο καλλωπισμός του μπικίνι είναι μια αγγαρεία που συνήθως γίνεται για την ευχαρίστηση του άλλου φύλου. Όμως, τα πράγματα αλλάζουν και πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αν δεν πρόλαβες να ξυρίσεις την ευαίσθητη περιοχή σου.  

Παρότι η πλειονότητα των γυναικών πιστεύει πως οι άντρες προτιμούν τις αξύριστες περιοχές, σχεδόν οι μισοί (το 43%) δήλωσαν οπαδοί του περιποιημένου φυσικού στιλ. Εξήγηση: Πλήρως ξυρισμένη μόνο η περιοχή του μπικίνι και στα πλαϊνά και πάνω αλαφρά “αποτριχωμένες”, μιας και η φυσικότητα αρέσει αλλά το “δάσος” δεν είναι το φόρτε τους. 

Νεότερα Άρθρα

Gray Blending: H νέα τάση που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη φυσικότητα τους

HerNewskl

Tips για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου τώρα το φθινόπωρο

Her News

Zendaya: Έκανε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του bob hair

HerNewskl