HerNews.gr
Ελλάδα

Σάλος για το Συνέδριο Γονιμότητας: Οι επώνυμοι αποσύρουν τη συμμετοχή τους

Μεγάλο σάλο προκάλεσε στα social media το βίντεο από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποφάσισε να αποσύρει την αιγίδα της από το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 2-4 Ιουλίου 2021.

Οι επώνυμοι αποσύρουν τη συμμετοχή τους μετά το σπότ από το Συνέδριο  γονιμότητας και οι περισσότεροι τοποθετήθηκαν δημοσίως στα social media

H δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου τοποθετήθηκε άμεσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξέφρασε ότι δεν ήξερε το περιοχόμενο του βίντεο, ζητώντας παράλληλα να αποσυρθεί η δικιά της συμμετοχή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε πως μόλις χθες πληροφορήθηκε για το περιεχόμενο του βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο το τελευταίο 24ωρο και ξεκαθάρισε πως αποχωρεί από το συνέδριο. 

Θέση μετά την κυκλοφορία, πήρε και η γνωστή τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, η οποία αρχικά είχε δεχθεί να στηρίξει το Συνέδριο.

Τη διαφωνία στο σποτ από το Συνέδριο Γονιμότητας εξέφρασαν επίσης με αναρτήσεις τους και άλλα πρόσωπα, όπως η Μαρία Αναστοσοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Ράνια Θρασκιά, Γρηγόρης Γκουντάρας, Πάνος Κιάμος, Μαρία Κορινθίου, Νάταλι Κάκκαβα και άλλοι. 

Το βίντεο από το Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: 

Μπροστά από μία τούρτα στέκεται η γυναίκα του σποτ για το συνέδριο γονιμότητας, η οποία ακούει την φωνή της αλήθειας να λέει: «Και ξαφνικά, έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά. Κι έτσι απλά, αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά γι’ αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει. «Άντε τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;» Πέρασες στο πανεπιστήμιο. Έπιασες μια καλή δουλειά. Γνώρισες τον άνδρα των ονείρων σου. Και ξαφνικά μαθαίνεις, ότι αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα» «Τι έχω κάνει λάθος;» ρωτάει τρομαγμένη η πρωταγωνίστρια; «Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες» απαντά η φωνή.

 

Νεότερα Άρθρα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη ζητά ο εισαγγελέας

HerNews ka

Σπάσε τη σιωπή: Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Her News b

Οικογένεια Αντετοκούνμπο: Στην Ακρόπολη με το τρόπαιο του NBA & το βραβείο του MVP

Her News b