HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τηλεοπτικά νέα – Οι τελευταίες εξελίξεις

Εδώ θα μάθετε όλες τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά νέα, ποιές θα είναι οι νέες εκπομπές και ποιά πρόσωπα θα τις παρουσιάσουν. Όλα αυτά μέσα απο αποκλειστικά ρεπορτάζ του Hernews.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έκλεισε οριστικά στον Alpha και θα βρίσκεται τηλεοπτικά στον αέρα απο τις 10:00 έως τις 12:30 καθημερινά.

Ο σχεδιασμός της εκπομπής στοχεύει να αλλάξει όλη την ομαδα, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες. Στη θέση τους θα παραμείνουν ο Γιάννης Πουλόπουλος και η  Έλενα Πολυκάρπου, που θα παραμείνουν στο team της εκπομπής της.

Ο Γρηγόρας Γκουνταρας θα βρίσκεται τηλεοπτικά στον Σκάι για Σαββατοκύριακο και απο ότι φαίνεται, θα είναι μαζί του και η σύζυγος του, Νάταλι Κακκαβά…
Οι δυό τους έχουν και ρόλο σχολιαστικό στα τηλεοπτικά του Big Brother Live.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δε θα συνεχίσει την εκπομπή SouKou Family.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν θα συνεχίσει επίσης στο Σκάι, όπως και ο Ποσειδώνας Γιαννοπουλος. Θα παρουσιάσει, κατά πάσα πιθανότατα ένα γυναικείο magazinο που θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο

Το Fame Story, θα βγει στον Alpha το 2ο μισό της επόμενης σεζόν με κεντρικό ρόλο τον Θάνο Μικρούτσικο, στοχέυοντας να βάλει φωτιά στα τηλεοπτικά μηχανάκια της AGB.

Τι τηλεοπτική πρόταση έχει γίνει στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριανταφυλλος, που αγαπήθηκε μέσα απο το Survivor, έχει ήδη πρόταση για να αναλάβει μια εκπομπή. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να τον δούμε σε ρόλο καθηγητή στο Fame Story.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έλαβε πρόταση για να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό και να πάει στο Mega, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο πόστο της, καθώς η σχέση της με τη διοίκηση του Alpha είναι άριστη.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, συνεχίζουν τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1, με νέα ομάδα, χωρίς τη Νάνσυ παραδεισανου και τον δημήτρη Ουγγαρέζο..

Στο Gntm τώρα, θα κάνει guest η Βίκυ Καγιά, πιθανότατα σε κάποια δύσκολη δοκιμασία ως σύμβουλος των διαγωνιζόμενων.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Παλαιολόγου: «Δεν περίμενα ότι η «κυρία Νίτσα» θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία»

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η on air συγκίνηση για τη σύντροφό του και η δημόσια εξομολόγηση

HerNews ka

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τα παιδιά μου έχω τσαντιστεί πολλές φορές»

HerNews ka