HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 13/06 έως 19/06

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 13/06 έως 19/06. 

Ζώδια 

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρι) 

Αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις για τα ζώδια του Κριού είχαν απασχολήσει στο παρελθόν θα είναι το μότο αυτής της εβδομάδας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να πρέπει να μετακινηθείτε και να κάνετε αρκετές διαδρομές για την εργασία σας. Χρήματα μπαίνουν στο σπίτι σας ή κάνετε κάποιες ανακαινίσεις για να νιώσετε καλύτερα μέσα στο χώρο που ζείτε.Τα ερωτικά σας έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται και καλό θα ήταν για τους αδέσμευτους να δεχθούν τις ερωτικές προσκλήσεις που θα σας έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαι)

Οι συναισθηματικές ασφάλειες σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα καθώς έχει ενεργοποιηθεί κάποια αισθηματική ιστορία από το παρελθόν. Δεν ξέρετε κατά πόσο θα μπορέσει να σας καλύψει συναισθηματικά και αν πρέπει να επενδύσετε σε αυτό το άτομο.Πάρτε το χρόνο σας και μην αποφασίσετε τίποτα, ακόμα και αν δεν δείτε εμπράκτως τις υποσχέσεις που σας δίνει, για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαι-21 Ιού)

Σχέσεις και συνεργασίες αυτή τη βδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα. Αυτές έρχονται από το πρόσφατο παρελθόν και εσείς θα πρέπει να τις ξανασκεφτείτε και να δείτε τι πρέπει να κάνετε τελικά.Θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει δόλος πίσω απ´ όλα αυτά και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι αποφάσεις θα πάρετε. Όπως επίσης υπάρχει και κάτι που εσείς δεν θα το βλέπετε και πολύ ξεκάθαρα. Επιπλέον ευκαιρίες για χρήματα μέσα από ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22-Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς εξακολουθείτε να κινήστε παρασκηνιακά, να κλείνετε συμφωνίες και κυρίως οικονομικές. Θα πρέπει να δείτε κάποιες επικοινωνίες και μετακινήσεις που έχουν να κάνουν με συμβόλαια από το πρόσφατο παρελθόν σας. Δείτε αν θα πρέπει να τις ξανασκεφτείτε πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, όπως επίσης και κάποιες δικαστικές αποφάσεις θα είναι υπέρ σας, αν έχετε αντιδικίες με κάποια άτομα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα τα ζώδια του Λέωντα θα είστε ιδιαίτερα νευρικοί θα σας φταίνε όλοι όσοι βρίσκονται απεναντί σας και θα δείτε πως έχετε και εσείς τρωτά σημεία. Φροντίστε να μην τα δουν λοιπόν. Να είστε προσεκτικοί όταν μετακινείστε και αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα προσέχετε να μην τραυματιστείτε. Θα έχετε υπερένταση και θα τα κάνετε όλα πολύ βιαστικά. Επαναπροσδιορίζετε φιλίες στόχους και ομαδικές εργασίες και πολύ καλά κάνετε. Όπως επίσης κινήστε παρασκηνιακά και κλείνετε οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Έρχονται στο προσκήνιο ο γάμος η καριέρα και όλα αυτά βλέπετε ότι σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν θα πρέπει τώρα να επαναπροσδιορισετε και να δείτε τι πρέπει τελικά να κάνετε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς για εσάς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ υπάρχει δόλος και παρασκήνιο που δεν γνωρίζετε για αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να αποφασίσετε πάρτε το χρόνο σας και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ έχετε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Ένας μεγάλος στόχος σας αρχίζει να πραγματοποιείται και ο στόχος αυτός έχει να κάνει με μια συνεργασία, ή σχέση ζωής για σας. Αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά αλλά παράλληλα σας δίνει τη δύναμη να μπορείτε να συνεχίσετε τις προσπάθειες με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Αρκετοί από εσάς σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να κλείνετε εισιτήρια για το εξωτερικό. Προσοχή μόνο στον ανάδρομο Ερμή για να μη χάσετε τη πτήση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Για αρκετούς από εσάς θα προκύψουν κάποιες ρυθμίσεις και διακανονισμοί έτσι ώστε να ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες από το παρελθόν. Θα ήταν υπέρ σας να εκμεταλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ησυχάσετε και να ηρεμήσετε από αυτή σας την εκκρεμότητα.Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σε θέματα ερωτικά και να παίρνετε πολύ αγάπη από τον άνθρωπο της καρδιάς σας καθώς και χαρές από τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Η έκλειψη που έγινε στις 10/6 ακόμα σας επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και σίγουρα σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Μπορεί να είδατε τι δόλος υπήρχε πίσω από μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Θα δείτε όμως αργότερα πως αυτό είναι μια ευκαιρία στο να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας.Το 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ δέχεται εύνοια σε θέματα σπιτιού οικογένειας αλλά και ακίνητης περιουσίας. Εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Αρκετοί από εσάς μπορεί να πιέζεστε οικονομικά και να μην έρχεται τόσο εύκολα το χρήμα στα χέρια σας. Ένας έρωτας από το πουθενά, όμως, χτυπάει τη πόρτα σας και αυτό αλλάζει κατά πολύ τη ψυχολογία σας και σας κάνει να αισιοδοξείτε. Μην ξεχνάμε πως ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Πολλά ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις, όπως και πολλές μετακινήσεις. Τα κοντινά ταξιδάκια θα υπάρχουν αυτό το διάστημα μην λέτε όχι σε προσκλήσεις που δέχεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(23 Ίαν -19 Φεβ)

Αρκετή εύνοια υπάρχει στα οικονομικά σας και αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση και σας βοηθά να αισθάνεστε πιο ασφαλής ιδιαίτερα τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Εννοείται πως έχετε αυτό το διάστημα περισσότερες υποχρεώσεις και αυτό σας κάνει να τρέχετε όλη την ημέρα. Απλά μην βιάζεστε και να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως επίσης θα ασχοληθείτε παραπάνω με την εργασία σας. Αυτή την βδομάδα θα πρέπει να διευθετήσετε αρκετές εκρεμότητες που υπήρχαν. Εσείς του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα εστιάσετε σε θέματα σπιτιού οικογένειας και ακίνητης περιουσίας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Μην ξεχνάμε πως με την Αφροδίτη στο Καρκίνο θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές προτάσεις από άτομα γύρω σας.

 

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News m

Ερμής-Δίας σε σύνοδο: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα 22/06

Her News

Leave a Comment