HerNews.gr
Μόδα

Halle Berry: Η activewear συλλογή της, με όνομα Sweaty Betty!

Η iconic ηθοποιός Halle Berry γιορτάζει τα 30 χρόνια ενασχόλησής της με την
γυμναστική και την ευεξία. Έτσι λανσάρει μια νέα σειρά αθλητικών ρούχων, που ακούει στο όνομα Sweaty Betty.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει μια ευρεία γκάμα διασημοτήτων που ανοίγουν επαγγελματικά τους ορίζοντές τους και στον κόσμο της μόδας. Προωθούν δηλαδή τις νέες σειρές activewear. Η Halle Berry το γνωρίζει ότι η νέα της capsule κολεξιόν με το όνομα Sweaty Betty θα έχει μια διαχρονικότητα πέρα απο την πανδημία.

Με το ντεμπούτο της πρώτης της σειράς ρούχων γυμναστικής, η βραβευμένη ηθοποιός πήγε την μακροχρόνια αγάπη της για την υγεία και την ευεξία στο επόμενο στάδιο. Η έμπνευση της καλά επιμελημένης συλλογής αντλείται από την εκπαίδευση της ηθοποιού στην πυγμαχία και το jiu-jitsu. Με εύκολες σιλουέτες που εξυπηρετούν μεγάλη γκάμα προπονήσεων.

Σχεδιασμένη μαζί με τη στιλίστρια Lindsay Flores, το re-spin Edit διαθέτει μια σειρά από ρούχα με εξαιρετικό τεχνικά στυλ. Μεταξύ των υφασμάτων και των ραφών που είναι φιλικά προς όλες τις γυναικείες καμπύλες, είναι σαφές ότι η Berry δεν είναι καθόλου νέα στο παιχνίδι athleisure.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ενέργειά και η ενασχόληση της με την γυμναστική παρέμεινε σταθερή για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες της ζωής της, σίγουρα αυτό βγάζει νόημα. Η αγάπη της Halle Berry για τη γυμναστική και την ευεξία, μεταφράστηκε στην activewear συλλογή 22 κομματιών που είναι τόσο chic όσο και άνετη. Κι εμείς οι fitness lovers ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος 

Msc-Med

Νεότερα Άρθρα

Julia Fox: Ποζάρει σχεδόν γυμνή στην εκδήλωση του NYFW

HerNews ka

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Her News

Versace-Lady Gaga: Η capsule συλλογή που σχεδιάζουν για το μήνα Pride!

Her News b