HerNews.gr
Beauty

Μαύρισμα: Τεχνητό ή φυσικό;

Όλες θέλουμε να μαυρίσουμε και να φαινόμαστε όμορφα ηλιοκαμένες αλλά το θέμα είναι το μαύρισμα. Τεχνητό ή φυσικό;

Γράφει η beauty artist Μαριάννα Λαδά, 

Τα τελευταία χρόνια αυτό που έχει γίνει must είναι το σοκολατένιο χρώμα στο κορμί μας. Όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και όλο τον χρόνο. Αλλα αφού οι καιρικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν όλο τον χρόνο να κάνουμε ηλιοθεραπεία και να έχουμε αυτό το σοκολατένιο και καραμελενιο ηλιοκαμένο δέρμα , σας προτείνουμε τα παρακάτω.

Τους τρόπους τεχνητού μαυρίσματος που μπορούμε να επιλέξουμε για να το επιτύχουμε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο εύκολα και γρήγορα .

Αερογραφος με ζαχαροκάλαμο.

Αυτη η διαδικασία γινεται είτε σε θάλαμο αυτόματου ψεκασμού είτε με αερογράφο χειρός. Το υγρό που σε ψεκάζουν εχει ως βάση το ζαχαροκάλαμο το οποίο ειναι φυσικό στοιχείο που ενεργοποιεί την υπάρχουσα μελανίνη στο δέρμα . Μετά τον ψεκασμό σου παρέχονται οδηγίες που αφορούν την ώρα που αφήνεις το υγρό αυτό πάνω σου. Μόλις ενεργοποιηθεί το ξεβγάζεις. Θέλει συχνά επαναληπτική συνέδρια για να διατηρηθεί η απόχρωση. Αν θέλεις να γίνει ακόμα πιο έντονο ( εγώ το εχω κάνει και είχα διαλέξει την brazilian dark απόχρωση και το αποτέλεσμα δεν περνούσε απαρατήρητο )

Solarium

Κλασική επιλογή πολλών γυναικών για μαύρισμα αναλλοίωτο , δέρμα ενυδατωμένο και σοκολατένιο , με αποτέλεσμα που διαρκεί. Αυτό συμβαίνει ανάλογα με τις συνεδρίες που κάνεις ακόμα και όλο τον χρόνο. Υπάρχει ο όρθιος θάλαμος είτε ο ξαπλωτός. Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά και στις δυο περιπτώσεις . Ωστόσο, πολλοί δερματολόγοι στο προτείνουν και ως θεραπεία ενάντια στην ακμή.

Κρέμες Self Tan

Μια οικονομική και εύκολη λύση για να έχουμε μαυρισμένο δέρμα χωρίς να εκτεθούμε σε ήλιο η να χρησιμοποιησουμε τεχνητές διαδικασίες. Οι οποίες σε θέτουν σε κίνδυνο ή ακόμα και εγκαύματα.

Αυτές δεν είναι άλλες από τις ενυδατικές κρέμες self tan που ενεργοποιούν την μελανίνη μας στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος μας και μας χαρίζουν αξιοζήλευτο ηλιοκαμένο χρώμα. Απλά και μόνο κάνοντας επάλειψη σε όλη την επιφάνεια του σώματος μας σε καθημερινή βάση . Υπάρχουν self tan σε όλες τις αποχρώσεις που θέλουμε να επιτύχουμε και μεγάλη ποικιλία σε εταιρείες και προϊόντα που μπορούμε να επιλέξουμε.

Μαριάννα Λαδά

Contact me @:

Instagram: https://instagram.com/marianna_l.a.d.a.beautyartist?igshid=vxgr8nxdcdqu

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009074449686

 

Νεότερα Άρθρα

Critics Choice Awards 2024: To εντυπωσιακό μανικιούρ της Margot Robbie

HerNewskl

Selena Gomez: Μας δίνει την απόλυτη συμβουλή για τα ραντεβού μας

HerNews ka

Tips για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου τώρα το φθινόπωρο

Her News