HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τηλεοπτικά νέα: Κατερίνα έρχεται, Κατερίνα φεύγει… Δανάη vs Σίσσυ…

Εδώ και πολλές μέρες ακούμε για την πολυπόθητη μεταγραφή της Κατερίνας Καινούριου. Τελικά που θα πάει; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του HerNews η Κατερίνα Καινούριου έρχεται, και η Κατερίνα Καραβάτου φεύγει…

Από Κατερίνα σε Κατερίνα. Η  Παλλήνη και οι σταθμοί εκεί έχουν πάρει φωτιά. Τα ραντεβού διαδέχονται το ένα το άλλο και είναι σίγουρο πως μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Η Κατερίνα Καινούριου διανύει μια μεγάλη κούρσα και βγαίνει πρωταθλήτρια. Ο σταθμός του OPEN όπως όλα δείχνουν δεν θα την “κρατήσει” αλλά αυτό που την κρατάει δέσμια είναι η ρήτρα. Μια ρήτρα με πολλά μηδενικά. 

Όπως όλα δείχνουν αυτό δεν σταματά τις διευθύνσεις των καναλιών με την Κατερίνα Καινούριου να είναι στο επίκεντρο του Star. Πολλές μέρες ακούγαμε για τον Alpha αλλά τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. 

Τι θα γίνει με την Κατερίνα Καραβάτου; Ένα τηλεφώνημα από το κανάλι της Συγγρού – MEGA – έρχεται να φουντώσει τις φήμες ότι την θέλει να βρίσκεται εκεί. Δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη αναταραχή. 

Να μην ξεχνάμε ότι τηλεόραση δεν είναι μόνο οι παρουσιάστριες/παρουσιαστές αλλά και πολλοί παράγοντες πίσω από τις κάμερες. 

Εν αναμονή των εξελίξεων και εμείς, θα σας ενημερώνουμε για όλα…

Εκτός απ΄’ολα αυτά περί Κατερίνας Καινούριου και Καραβάτου υπάρχουν άλλες δύο παρουσιάστριες που δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα κάνουν.

Σίσσυ Χρηστίδου και Δανάη Μπάρκα. Αυτό που θα σας πω είναι ότι θα στεγάζονται στον ίδιο σταθμό. Μήπως και στην ίδια εκπομπη; Who knows? Με την πρώτη να δίνει μια πινελιά ενημέρωσης και όχι αμιγώς ψυχαγωγία…

Θα μάθουμε σύντομα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε όπως κάνει πάντα η ομάδα του HerNews. 

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Γαλύφα: “Θα ήθελα να παρουσιάσω το My Style Rocks. Έχει γίνει μία κουβέντα”

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: “Τα media προωθούν το μοτίβο της τέλειας γυναίκας που είναι λες και έβγαλε το παιδί από το στόμα”

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει τίποτα»

Her News b