HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο Κώστας Φραγκολιάς τις προηγούμενες μέρες έβγαινε μέσω skype στην εκπομπή  Happy Day. Ο λόγος; Βρέθηκε θετική σύντροφός του Δώρα και έπρεπε να είναι σε αναγκαστική καραντίνα.

Ενώ σε όλα τα τεστ έβγαινε αρνητικός στο χθεσινό του τεστ βγήκε θετικός. Όπως μας ενημέρωσε η όμορφη παρουσίαστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή, περνά τον κορονοϊό χωρίς συμπτώματα μέχρι στιγμής.

Προσπάθησε να μην έρχεται σε επαφή με την σύντροφό του αλλά τελικά αυτό κατέστη αδύνατο και κόλλησε καθώς μένουν στο ίδιο σπίτι.

Έχουν χωρίσει τα δωμάτια και ο καθένας έχει τον δικό του χώρο όπως μας είχε ενημερώσει ο Κώστας Φραγκολιάς τις προηγούμενες μέρες που έβγαινε με skype στην εκπομπή. Ευδιάθετος και χαμογελαστός περνά αυτήν την περιπέτεια στο σπίτι τους με όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

Αυτό που λέει το πρωτόκολλο είναι να κάτσει καραντίνα για 14 ημέρες. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα βρίσκεται στα καθήκοντά του στην εκπομπή. Την θέση του στο πάνελ έχει πάρει η όμορφη συνεργάτιδα της εκπομπής Όλγα Λαφαζάνη

Η σύντροφός του Δώρα μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τελείως ασυμπτωματική εκτός από κάποια βράδια που είχε κάποια ΄δέκατα. Τις τελευταίες μέρες είχε χάσει λίγο την όσφρηση και την γεύση της. Αναμένουμε να δούμε πως θα είναι και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η ομάδα του HerNews εύχεται περαστικά στο όμορφο ζευγάρι και σύντομα να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. 

 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο χειρουργείο για δυο επεμβάσεις – «Βράχος» δίπλα του η Δέσποινα Βανδή

HerNews ka

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μας συμφέρει να κρατάμε τα άσχημα»

Her News b

Άννα Βίσση: Τα δάκρυα μπροστά στους δημοσιογράφους – «Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω» – Όλα όσα είπε για τον Νίκο Καρβέλα

Her News b