HerNews.gr
Beauty

Manicure στην εγκυμοσύνη;

Μπορούν ή δεν μπορούν οι εν δυνάμει μανούλες να κάνουν manicure στην εγκυμοσύνη τους; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω της χημείας; Η εγκυμονούσα beauty artist μας Μαριάννα Λαδά απαντά:

Το  συχνότερο δίλημμα την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι αν επιτρέπεται στους εννιά αυτούς μήνες να βάφουμε τα νύχια μας είτε των χεριών είτε των ποδιών.

Εγώ θα σας μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία . Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησα  τον γιατρό μου ήταν αν επιτρέπεται το manicure. Αν, πέρα από την βασική περιποίηση θα μπορώ και να βάψω τα νύχια μου κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός μου είναι πολύ αυστηρός σε πολλούς τομείς,  μου επέτρεψε (αυτός ο Άγιος Άνθρωπος ) να περιποιούμαι τα άκρα μου όπως ακριβώς θέλω. Γι΄ αυτό κι εγώ έκανα μέχρι και ημίμονιμο  το οποίο κάνω ακόμα και τώρα που διανύω τον 8ο μήνα.  

Δεν βλάπτει, δεν απορροφάται από τον οργανισμό, η το μπεμπάκι μας. Ίσα ίσα σου φτιάχνει και το κέφι μόλις τα κοιτάς και η καλή ψυχολογία συνδέεται άμεσα με το μωράκι μας.

 Εννοείται ότι προσέχουμε τι χημικά έχει η κάθε εταιρεία βερνικιών & το σημαντικότερο, να είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ για να αποφύγουνε τυχόν αλλεργίες.

 Όσον αφορά την στιγμή της γέννας, καλό θα ήταν όλες μας να τα έχουμε τα νύχια μας άβαφτα όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις για να ελέγχεται το οξυγόνο.  Μετά τη γέννα κορίτσια μου θα κάνουμε ότι υπερπαραγωγή θελουμε κι έχουμε φανταστεί!

 Έτσι κι αλλιώς μπροστά στο θαύμα της γέννας ένα manicure ή pedicure έχει μηδαμινή αξία!

Μαριάννα Λαδά

Contact me @:

Instagram: https://instagram.com/marianna_l.a.d.a.beautyartist?igshid=vxgr8nxdcdqu

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009074449686

 

Νεότερα Άρθρα

Mewing: H τεχνική που αναδεικνύει το περίγραμμα του προσώπου

HerNewskl

Rihanna: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

HerNewskl

Κεφάλαιο «Περιποίηση Σώματος»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Her News