HerNews.gr
Μόδα

Ο Dior συνεργάζεται με Έλληνες δημιουργούς- Τι θα δούμε απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Απόψε στις 20.00 το Καλλιμάρμαρο στάδιο πρόκειται να υποδεχτεί τη συλλογή  Cruise 2022 του οίκου μόδας Dior. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τη μεγάλη βραδιά!

Το ντεφιλέ θα μεταδοθεί live σε όλον τον κόσμο!

Ο οίκος Dior τιμά με αυτή την Ελληνική Επανάσταση, που φέτος συμπληρώνει 200 χρόνια από την έναρξή της, Παράλληλα τιμά την Ελληνική παράδοση.

Τελευταίες προετοιμασίες πριν τη μεγάλη βραδιά


Και γι αυτό, η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία και τις αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός και της ομορφιάς.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

Phos & Kallos από τον διεθνή οίκο μοδας Dior – Τα μοντέλα ποζάρουν πριν την επίδειξη μοδας και τα social media παίρνουν φωτιά!

Οι μοναδικές δημιουργίες του Οίκου Dior που θα παρουσιαστούν στο Καλλιμάρμαρο, έχουν σχεδιαστεί και ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες δημιουργούς.

Στη χώρα μας, εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες θα δώσουν το δικό τους στίγμα σε μια  «Made in Greece» κολεξιόν!

Οι Έλληνες δημιουργοί με την υποστήριξη του Dior θα  παρουσιάσουν σε όλο τον πλανήτη την υπεροχή και τη μοναδικότητα της ελληνικής χειροτεχνίας.

«Made in Greece»

Οι Έλληνες δημιουργοί ζουν και εργάζονται στο Άργος, στο Σουφλίου και την Καλαμάτα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Επίκεντρο της συλλογής είναι οι περιφερειακές τέχνες από την ύφανση, το κέντημα,τα κεραμικά και τα κοσμήματα.

Η προβολή για την ιστορία της χώρας μας αλλά και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων, θα μεταδοθεί μέσω του iconic οίκου Dior σε όλο τον κόσμο.

Πώς θα παρακολουθήσουμε live το μεγάλο show του Dior

Η επίδειξη μόδας αναμένεται να είναι υπερθέαμα και θα μεταδοθεί live σε όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα!

Ακόμα, θα ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη από το live streaming στα social media του γαλλικού Οίκου. Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες κοινωνικών δικτύων θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το ντεφιλέ μοδας που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο.

Επίσης, ο Οίκος Dior για να τιμήσει τους Έλληνες τεχνίτες που συμμετέχουν στη δημιουργία της ξεχωριστής συλλογής, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί να παρακολουθήσουν Live σε συγκεκριμένους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event.

Το ίδιο θα συμβεί και στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην Πλάκα.

Νεότερα Άρθρα

Floral beauty: Στυλάτο ντύσιμο κάθε ώρα της ημέρας

Her News

Μουσικό μενταγιόν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

HerNews ka

Beyoncé: Φόρεσε Western glam εμφάνιση και σίγουρα θα γίνει το επόμενο fashion trend

HerNews ka