HerNews.gr
Μόδα

Ροζάνα Γεωργίου: Η μόνη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα της Dior

To μοναδικό μοντέλο με ελληνική καταγωγή, που θα περπατήσει στο fashion show του οίκου Dior στην Ελλάδα είναι η Ροζάνα Γεωργίου. 

Μάλιστα, το όνομα της Ροζάνα Γεωργίου είχε επικρατήσει όταν ξεκίνησαν να διαρρέουν οι φήμες για την αντικαταστάτριια της Βίκυς Καγιά  στο GNTM. Η Ελληνίδα καλλονή είναι γεννημένη στην Αθήνα το 1994 από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Είναι μόλις 27 ετών και έχει καταφέρει να χαράξει της δική της καριέρα στο εξωτερικό, ύστερα από αξιοθαύμαστες συνεργασίες. Μάλιστα, η Ροζάνα Γεωργίου έσπασε κάθε ρεκόρ όταν ήταν 21 χρόνων και το όνομα της συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως. 

Οι σπουδαίες συνεργασίες

Η Ροζάνα Γεωργίου μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους οίκους μόδας, όπως οι Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Dior και Givenchy. Ακόμα, πρωταγωνιστικό ρόλο κέρδισε στα fashion show του οίκου Versace και Armani Prive όπου ανέλαβε να κλείσει την πασαρέλα. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον χώρο της μόδας. 

“Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη αλλά ως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, “επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια, είναι λίγο σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, για παράδειγμα και την επόμενη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά αυτό έχει πλάκα” είχε αναφέρει η Ροζάνα Γεωργίου όταν ήταν μόνο 18 ετών σε συνέντευξή της στην Real Life. 

Νεότερα Άρθρα

Victoria’s Secret: Η Sofia Jirau είναι το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο down και φέρνει τη μεγάλη αλλαγή

Her News

CHANEL: Η Métiers d’Art 2022 συλλογή παρουσιάστηκε στο Παρίσι

Her News

Έβελυν Καζαντζόγλου: Aυτό είναι το πιο chic floral μαγιο της σεζόν

HerNewskl