HerNews.gr
Ελλάδα

Η φερόμενη ως ψυχολόγος της Κάρολαιν φωτογράφησε απο την αρχή τον πιλότο ως ύποπτο

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δολοφονία της Κάρολαιν συνεχίζονται, με την ελληνική κοινωνία να παραμένει συγκλονισμένη με όσα λέει η ψυχολόγος. Η δικηγόρος της φερόμενης ως ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν, κ. Μάρκου μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η δικηγόρος τονίσε πως η εντολέας της απο την αρχή κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές όλα όσα γνώριζε.  Η φερόμενη ως ψυχολόγος, μέσα στην κατάθεση της φωτογράφιζε απο την αρχή τον πιλότο ως ύποπτο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

 

Τι είπε η δικηγόρος

Η κ. Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν σαφείς οδηγίες από την αστυνομία στην ψυχολόγο, κ. Μυλωνοπούλου , να μην αποκαλύψει στον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι κατέθεσε. Η ψυχολόγος μάλιστα έλεγε καλά λόγια για να ρίξει στάχτη στα μάτια του πιλότου, ώστε να μην υποψιαστεί.

Μια ακόμα σοβαρή αποκάλυψη που έχει μεγάλη σημασία, είναι πως ένα άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου, τηλεφώνησε στην ψυχολόγο κ. Μυλωνοπούλου το ίδιο βράδυ την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο καθ ομολογία πλέον δολοφόνος της Κάρολαιν, είχε τηλεφωνήσει στην κα Μυλωνοπούλου, για να της ζητήσει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.» δήλωσε η δικηγόρος.

Το ημερολόγιο της Καρολάιν μίλησε..

Μία αρρωστημένη σχέση, με καβγάδες και ενδοοικογενειακά προβλήματα περιέγραφε στο ημερολόγιο που κρατούσε κρυφά η 20χρονη Καρολάιν. Περιγράφει τσακωμούς, επιθετικές συμπεριφορές και εντάσεις.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό σημείωμα της αστυνομίας, η άτυχη κοπέλα διατηρούσε κρυπτογραφημένο ημερολόγιο, γράφοντας συνεχώς για τα προβλήματα της σχέσης της με τον πιλότο, πριν ακόμα γεννήσει το μωρό τους.

Οι περιγραφές της άτυχης Κάρολαιν, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν σε καμία περίπτωση την αποτρόπαια δολοφονία της απο τον πιλότο.

Νεότερα Άρθρα

Σεξιστικό παραλήρημα Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

HerNews ka

Σοκ στην Αμαλιάδα: 14χρονος πυροβόλησε την αδερφή του – Έπαιζαν με καραμπίνα

Her News b

«Αγριεύει» ο καιρός από αύριο – SOS από ΕΜΥ για βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς

Her News b