HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάρωσε σε τηλεθέαση η έκτακτη εκπομπή της Nικολούλη

Στην κορυφή της τηλεθέασης η Αγγελική Νικολούλη με το “Φως στο Τούνελ”. Η έκτακτη εκπομπή που προβλήθηκε χθες με τις τελευταίες εξελίξεις για τη δολοφονία της Καρολάιν, ξεπέρασε το 50%.

Η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο Τούνελ” έβαλαν φωτιά στα μμηχανάκια της AGB το βράδυ της Παρασκευής.

Η έκτακτη εκπομπή με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.
Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε στη δημοσιότητα αδημοσίευτες συνομιλίες της με τον 32χρονο καθ ομολογία δολοφόνο, αλλά και με μαρτυρίες που αναφέρουν και εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση.

Μέχρι και 52,7% έφτασε στο σύνολο κοινού (28,4% – 31% – 40,4%, 41,5% – 42,9% – 44,9% – 50,6% – 50,7% – 52,7% – 50,2%) και 50,2% στο νεανικό κοινό 18-54 (29,4% – 32,1% – 40% – 41,2% – 43,9% – 47,4% – 48,1% – 50,2% – 47,4%).

Η Αγγελίκή Νικολούλη αποκάλυψε αδημοσίευτο υλικό από το ρεπορτάζ της έκτακτησ εκπομπής της, ενώ είπε πως διατηρούσε επαφή με τον άνδρα της άτυχης Καρολάιν, γι’ αυτό και κράτησε επαφή μαζί του ώστε να βρίσκεται κοντά στον μοναδικό μαρτυρα των γεγονότων.

“Στην αρχή έβλέπες έναν άνθρωπό ευγενικό, αλλά όταν κάτι δεν του άρεσε, άλλαζε γινόταν διαφορετικός , κοφτός” είπε χαρακτηριστικά, σκιαγραφώντας τον δράστη.

Η έκτακτη εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ρίχνει φως στην αποτρόπαια δολοφονία της άτυχης Καρολάιν απο τον σύζυγό της. 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νιώθει άβολα σε σχέση με αυτό που συνέβη μετά τη συνέντευξή του για την Όλγα Τρέμη»

HerNews ka

Τζόυς Ευείδη: “Έγιναν τόσες παραγωγές και δεν είχα ούτε μία πρόταση”

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor»

Her News