HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ζαχαράτος: H πιο hot παράσταση του φετινού καλοκαιριού!

Ο Τάκης Ζαχαράτος με την Άντζελα Δημητρίου βρίσκονται στο θέατρο Άλσος, σε μια παράσταση που ήδη έχει..κλέψει την παράσταση!

Η παράσταση «ΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΛΛΑ… ολοταχώς» του Τάκη Ζαχαράτου, έχει ήδη μπεί στις καρδιές του κοινού που σπεύδει να κλείσει θέσεις για να την παρακολουθήσει!

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Ιουνίου, με πλήθος επωνύμων να βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές, για να τιμήσει τον Τάκη ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου.

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος με έναν υπέροχο θίασο στο πλευρό του, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, και εξαιρετικά κοστούμια που επιμελήθηκε η Φιλιώ Νικολαίδη.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Πάμε γι’ άλλα» στο θέατρο Άλσος, βρέθηκε και η Ματίνα Παγώνη,ανάμεσα στους θεατές, αλλά και… επί σκηνής, αφού ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμείται μοναδικά!O ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος επέλεξε να μιμηθεί ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, την Ματίνα Παγώνη με τον τρόπο που μόνος εκείνος ξέρει.

Best of Eurovision… από την Καλομοίρα, στην Έλενα Παπαρίζου και στην φουέγκο Φουρέιρα που συναντιέται με τη Μαντόνα επί σκηνής.Στην σκηνή τους Θεάτρου Άλσους οι αρχηγοί κρατών συνομιλούν με λοιμωξιολόγους και με τους παίκτες από το survivor…

Η Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα The Musical έβαλε στη θέση τους μπουρλοτιέρικα Πούτιν και Ερντογάν… Η super star λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε το δράμα του να είσαι super star…

Η εθνική Γιάννα Αγγελοπούλου παρεμβαίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους ….

Τηλεοπτικά πρόσωπα, τηλεπαιχνίδια, πρωϊνάδικα και μεσημεριανές εκπομπές, συναντήθηκαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ και την συμμαθήτρια της Ζωζώ Σαπουντζάκη… που έχουν αφήσει κάτι στη μέση!!!

Την πρεμιέρα της παράστασης , «Πάμε γι’ άλλα», τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί επώνυμοι, όπως η Ματίνα Παγώνη και Άντζελα Δημητρίου που είχαν την τιμητική τους αφού παρακολούθησαν τον Τάκη Ζαχαράτο να τις ενσαρκώνει ενώ η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και δίπλα του στη σκηνή σε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Το παρόν έδωσαν ακόμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Αγγελική Κιουρτσάκη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παράσταση χαρίζει πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό και αισιοδοξία, κάνοντας τις καλοκαιρινές νύχτες μας ομορφότερες…

Νεότερα Άρθρα

Το υπέροχο βίντεο της Finos Film..για τον καύσωνα!

Her News

Γιορτινή διάθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News

And Just Like That: Η επιστροφή του Aidan

Her News