HerNews.gr
Social News

Ανθή Ανδροτσάκη: Ξανά ερωτευμένη, μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιανό

Η Ανθή Ανδροτσάκη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιανού, είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν το κρύβει καθόλου. Η όμορφη Ανθή, έχει βρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του χειρούργου οδοντιάτρου, Παμίνου Κόλλια. Το ζευγάρι πλέον πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να κρύβει τον έρωτα του.

Ύστερα απο τρία χρόνια χωρισμού με τον Γιώργο Λιανό, λάμπει απο ευτυχία.

Ο γάμος της Ανθής Ανδροτσάκη με τον γιώργο Λιανό διήρκησε 8 χρόνια και μαζί έκαναν τρία παιδιά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life που έχει και το ρεπορτάζ της νέας σχέσης της Ανθής Ανδροτσάκη, η ίδια και ο Γιώργος Λιανός διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο τους. Φυσικά, πάνω απο όλα προτεραιότητα έχουν τα τρία τους παιδιά.

Η 37χρονη Ανθή Ανδροτσάκη διατηρεί σχέση με τον Παμίνο Κόλλια εδώ και περίπου έναν χρόνο. Ενδεικτικό της σιγουριάς που αισθάνονται ο ένας για τον άλλο και της σοβαρής σχέσης τους, είναι η ανταλλαγή δημόσιων ευχών μέσα από τα social media.

Μετά απο ένα χρόνο σχέσης, το ζευγάρι δείχνει ευτυχισμένο, αγαπημένο και ταιριαστό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η Ανθή Ανδροτσάκη ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο τρόπος που με αγαπάς..». 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα για καταγγελία σε Γιώργο Κιμούλη: “Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. Με έκανε να τρέμω”

HerNewskl

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ, αυτό είναι το πρόσωπό μου»

Her News

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει από που προκύπτει το όνομα που έδωσε στον γιό της

HerNews ka