HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: “Είμαι 42 χρόνια στην δουλειά, βαρέθηκα να ακούω βλακείες”

Ο πάντα ειλικρινής και αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σε μια αφοπλιστική συνέντευξη δηλώνει ότι βαρέθηκε με την βλακεία… Ο Γιάννης Μπέζος είναι 42 χρόνια στον χώρο και δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του. Ήταν από τους “παρεξηγημένους” χαρακτήρες αλλά με την φετινή κάθαρση στο χώρο του θεάματος και το κίνημα #metoo, φάνηκε ο πιο καθαρός και έντιμος από όλους. 

Στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη βρέθηκαν οι Γιάννης Μπέζος, Αιμίλιος Χειλάκης και Μυρτώ Αλικάκη. Οι τρεις ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση «Οθέλλος» που θα ανέβει σύντομα.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Αιμίλιο Χειλάκη και ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας ότι «προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές.

Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

Ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε : «Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας σκηνοθέτης, σκηνοθετώ τις δικές μου δουλειές και που και που κάποια που θα μου πουν. Δεν τρελαίνομαι για το… σπορ αυτό, ο Αιμίλιος έχει περισσότερο πάθος και θεωρώ άθλο το να σκηνοθετείς ένα τέτοιο έργο» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στη Βοιωτία: Μάχη με το πύρινο μέτωπο – Μαίνονται οι ισχυροί άνεμοι

HerNews ka

Σπύρος Μπιμπίλας: Μπαίνει στη Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας – Η πρώτη ανάρτηση

HerNews ka

Κακοκαιρία Daniel: Στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αυτοψία στις πλημμυρισμένες περιοχές

HerNews ka