HerNews.gr
Social News

Στον Πόρο βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στον Πόρο βρέθηκε η όμορφη παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα, ταξίδεψε με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και την άρση του lockdown στο όμορφο μαζί με την οικογενένειά της. 

Η παρουσιάστρια βρήκε την τέλεια ευκαιρία για μια μίνι απόδραση στο νησί του Αργοσαρωνικού και μας έδωσε μια γεύση από την εξόρμησή της στα Social Μedia. Φανερά αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της καθώς εκπέμπει αυτήν την γαλήνη των διακοπών.

Ο Πόρος είναι ένας κοντινός προορισμός που μπορεί να συνδυάσει και άλλες κοντινές αποδράσεις όπως Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογενένειά της θα μπορεί να επισκεφτεί και αυτά τα μέρη ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες και να επιστρέψει στην βάση της.

Χαλαρή, όμορφη και χαμογελαστή η Σταματίνα δημοσίευσε φωτογραφίες με το μαγιό της από την παραλία. Παράλληλα δημοσιεύεσαι τις βόλτες της στο νησί,  γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο! Να περνάτε όμορφα!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σταματίνα έχει κάνει μια κούρσα με την τηλεθέαση και έχει βγει νικήτρια την φετινή σεζόν.

Οι πίνακες τηλεθέασης της έχουν ¨φερθεί” καλά και μας λέει την πιο γλυκιά καλημέρα. Μετά την απόδρασή της στο νησί του Αργοσαρωνικού θα επιστρέψει πίσω στην βάση της φτιάχνοντας μαζί μας καφεδάκι. 

Καθημερινά Happy Day στις 8:00 στον Alpha. 

 

Νεότερα Άρθρα

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια δυο χρόνια μετά τον θάνατό της

HerNews ka

Η Madonna το… τερμάτισε: Γλείφει νερό από μπολ σκύλου και παίρνει σέξι πόζες

Her News

Χριστίνα Παππά: Ο ρόλος της γιαγιάς και το πρόβλημα υγείας – «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό»

Her News