HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 20/06 έως 26/06

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 20/06 έως 26/06. 

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Εστιάζετε κατά πολύ αυτό το διάστημα στο 5ο σας οίκο.  Tον οίκο της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα και των παιδιών. Aυτό σημαίνει πως θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα. Η διάθεσή σας  θα είναι πολύ καλή. Στις αρχές της βδομάδας θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή ένα μεταπτυχιακό. Στο τέλος της εβδομάδας σας, σας βρίσκει να να βγαίνετε με φίλους να κάνετε εξόδους και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί)

Θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας και να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Είναι πιθανόν εκεί, να δεχθείτε τον έρωτα της ζωής σας όπου θα  προκύψουν αρκετές μετακινήσεις & συμφωνίες.  Θα έχετε πολλές ειδήσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Στις αρχές της εβδομάδας διευθετείσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες προς τράπεζες και δημόσια ταμεία. Κατά αυτόν τον τρόπο  θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που σας προβλημάτιζαν. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει ανακουφισμένους.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μηνύματα, ειδήσεις και αρκετές μετακινήσεις θα κάνετε για τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Συγχρόνως θα δίνετε κάποια χρήματα για συμφωνίες που πρέπει να κλείσετε. Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες σε πιθανές συνεργασίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχολήστε με συγγενείς εξ αγχιστείας και με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν-22 Ιουλ)

Εσείς θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας καθώς επίσης με τις συναισθηματικές και τις υλικές σας αξίες.  Θα μπείτε σε μια διαδικασία για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Στις αρχές της εβδομάδας θα κινητοποιηθείτε λίγο παραπάνω στην εργασία γιατί θα έχετε αρκετή δουλίτσα. Όμως, θα δείτε πως προς το τέλος της εβδομάδας είναι καλό να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε για να νιώσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Αρκετές επικοινωνίες, ευχάριστες ειδήσεις όπως και κάποιες συμφωνίες θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία κάποια πράγματα. Σίγουρα τρέχετε παραπάνω και ο χρόνος της ημέρας δεν σας φτάνει. Ωστόσο, στις αρχές της εβδομάδας βλέπετε θέματα παιδιών, ερωτικών συντρόφων αλλά και ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πηγαίνει πολύ καλά. Προς το τέλος της εβδομάδας κλείνετε μια πολύ καλή συνεργασία και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Έχει έρθει η ώρα σας να κινηθείτε και εσείς λίγο παρασκηνιακά και πολύ καλά κάνετε κρύβετε καλά κάποια οικονομικά σας θέματα. Κάποιοι, δεν αποκλείεται να είναι μιας άλλης φιλοσοφίας ή να έχουν σχέση και με το εξωτερικό. Στις αρχές της εβδομάδες θα επικεντρωθείτε λίγο περισσότερο στην οικογένεια αλλά και στο σπίτι σας. Πολύ πιθανόν εκεί να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Προς το τέλος της εβδομάδας, αφού έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας αποφασίζετε να ασχοληθείτε αρκετά με το εργασιακό σας κομμάτι.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Βάζετε στόχους,  ελπίζετε στα καλύτερα και πολύ καλά κάνετε. Έχουμε πει πως φέτος, εσάς, η χρονιά σας ευνοεί. Επενδύετε σε φίλους όπως επίσης σε μια δραστηριότητα που έχει ομαδικότητα. Στις αρχές της εβδομάδας θα μετακινηθείτε αρκετά όλα θα πάρετε πολλές ειδήσεις. Πιθανόν να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες. Το τέλος της βδομάδας σας βρίσκει χαρούμενους, ευδιάθετους και γιατί όχι με έναν ερωτικό σύντροφο για όσους είναι μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Τα επαγγελματικά σας σε πρώτο πλάνο όπως και  οι συνεργασίες σας αλλά & το πως φαίνεστε προς τα έξω στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν αποκλείεται να σας δίνουν πολλές ευθύνες στην εργασία σας και να νιώθετε πως σας πιέζουν λίγο παραπάνω. Καλό θα ήταν να μην θυμώνετε και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στις αρχές της εβδομάδας δίνετε περισσότερη βαρύτητα στα οικονομικά σας και πιθανόν να τακτοποιείτε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Προς το τέλος, αποφασίζετε να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Που πάτε εσείς τοξότες μου; Κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό; Αλλάζετε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης; Αποφασίζετε να επεκταθείτε; Πόσο ακόμα; Αγαπώ τους τοξότες γιατί είναι αισιόδοξοι άνθρωποι και η χαρά της ζωής. Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας όπως με τα οικονομικά καθώς και από που αντλείτε ασφάλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα αρχίσετε τις μετακινήσεις για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22-Δεκ-22 Ίαν )

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν όπως επίσης έρωτες φλερτ και θα ενεργοποιηθεί έντονα. Το να ψαχτείτε στη μεταφυσική και αυτό να σας ιντριγκάρει. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να θέλετε να ησυχάσετε ,να κλειστείτε στον εαυτό σας μακρυά από όλους και όλα για να σκεφτείτε. Προς στο τέλος όμως της εβδομάδας θα αρχίσετε να βγαίνετε πάλι προς τα έξω και να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας προσφέρουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(23 Ίαν -19 Φεβ)

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος σας θα είναι το κομμάτι που θα ενεργοποιηθεί. Επίσης, η εργασία, αλλά και το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η καθημερινότητά σας .Στις αρχές της εβδομάδας θα βρεθείτε με φίλους, θα περάσετε όμορφα και αρκετοί στόχοι θα πραγματοποιηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσετε να βάλετε  μια τάξη σε άτομα από το περιβάλλον σας.  Όμως και σε  εσάς τους ίδιους καθότι τις προηγούμενες μέρες αμελήσατε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αρκετές μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια που πιθανόν να έχουν να κάνουν με την εργασία σας όπως επίσης και αρκετές ειδήσεις και μηνύματα. Στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη καριέρα σας και την εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω θέλοντας να σας υπολογίζουν και να σας εκτιμούν. Προς το τέλος της εβδομάδας πως θα έχετε κουραστεί και έτσι θα αποφασίσετε να μείνετε για λίγο μόνοι να ηρεμήσετε από τους έντονους ρυθμούς.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7 Αυγούστου

HerNewskl

Ημερήσια πρόβλεψη: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 27/06 έως 03/07

Her News b