HerNews.gr
Social News

Δάφνη Νεοφύτου: Η blogger με το ρεαλιστικό πρόσωπο

Η Δάφνη Νεοφύτου χαρακτηρίζεται από πολλούς η blogger της διπλανής πόρτας. Οι φωτογραφίες της στο Instagram αποσπούν άπειρα like και τα videos της στο Tik Tok γίνονται ανάρπαστα! Το σίγουρο είναι ότι η προσωπικότητα της διαφέρει..

Η Δάφνη παρουσιάζει μέσα από το προφίλ της ένα ρεαλιστικό πρόσωπο, με στυλ, πρακτικά tips, ταξίδια, μόδα, ομορφιά, αλλά και μαθήματα αυτοεκτίμησης.

Το δικό της blog είναι το Instagram

Στο Instagram και το Tik Tok μοιράζεται τις στυλιστικές της απόψεις, τις εμπειρίες της, τις σκέψεις της για το πως να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας. Με την αισιοδοξία της έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των followers της.

Η Δάφνη Νεοφύτου είναι διαφορετική και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Νιώθει άνετα με τον εαυτό της και το ίδιο προσπαθεί να μάθει στο κοινό της. Δεν έχει κόμπλεξ, δεν παρουσιάζει κάτι ψεύτικο και μας δείχνει πως η ευτυχία έρχεται στα απλά και τα καθημερινά!

Η δύναμη της στο Instagram

Ασκεί αρκετή επιρροή στο γυναικείο κοινό, παρουσιάζοντας ένα φυσιολογικό πρότυπο ομορφιάς. Τονίζει τη διαφορετικότητα και την κανονικότητα. Η φιλοσοφία ζωής της μας κάνει να την αγαπάμε λίγο παραπάνω..

Κατάγεται από την Κεφαλονιά, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, έχει χιούμορ και είναι fashion icon. Ξέρει πως να δημιουργεί υπέροχα outfits και δίνει τις πιο πρακτικές ιδέες στις followers της.

Μέσα από συμβουλευτικά videos και posts με έξυπνες λεζάντες, η Δάφνη δίνει μαθήματα σε όλες όσες θέλουν να παρουσιάζουν ένα τέλειο πρόσωπο…

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Κυκλοφόρησε το δικό της αλκοολούχο ποτό & επικρίθηκε από τους θαυμαστές της

HerNews ka

Twitter: Ο Μασκ εισάγει το «μπλε τικ» των διασήμων για όσους πληρώνουν

Her News

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Her News