HerNews.gr
Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του πιλότου και η τελευταία φωτογραφία

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πιλότου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια έστησε σκηνικό ληστείας. Σοκαρισμένος δηλώνει ο πατέρας του πιλότου. Στο κινητό της Κάρολαιν βρέθηκε φωτογραφία που δημιουργεί ερωτηματικά για την υπόθεση.

Ο πατέρας του καθ’ ομολογία δολοφόνου, μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο πατέρας του πιλότου, τόνισε πως το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή την οικογένεια είναι η τύχη του μωρού του ζευγαριού.

“Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή έχω χάσει δυο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι δεν φταίει σε τίποτα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η τελευταία φωτογραφία που δημιουργεί ερωτηματικά για την υπόθεση

H άτυχη Καρολάιν είχε τραβήξει στις 12 τα μεσάνυχτα μια φωτογραφία στο κινητό της από την εφαρμογή για τις κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού του. Η φωτοφραφία έδειχνε τον σύζυγό και δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξαπλωμένο στον καναπέ του σαλονιού με την κόρη τους στην αγκαλιά του.. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη Καρολάιν εκείνη την ώρα βρισκόταν στη σοφίτα, στον 3ο όροφο της μεζονέτας, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν με την κόρη τους στο ισόγειο.

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Γαρδέλης: Σε ψυχιατρική κλινική με αυτοκτονικές τάσεις

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Μιλά για την επιρροή του πολέμου στη χώρα μας – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί πως μπλέχτηκαν οι άγκυρες των πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας

HerNews ka