HerNews.gr
Μόδα

MARY MARE: Η resort wear συλλογή της Mary Katrantzou που υμνεί το καλοκαίρι

Η Mary Katrantzou μόλις λάνσαρε την πρώτη της resortwear συλλογή μόνο για την θάλασσα και γίνεται το εισιτήριο για κάθε κοσμοπολίτικο προορισμό!

Τη νέα της συλλογή Mary Mare παρουσίασε η  Mary Katrantzou που φέρνει υπέροχα ρούχα για την παραλία και το καλοκαίρι του 2021. Με την πρώτη της Mary Mare collection, η Μαίρη Κατράντζου μας ταξίδεψε στην Κυανή Ακτή, τα νησιά της Ελλάδας και την Ίμπιζα.

Το όνομα της Μαίρης Κατράντζου θα το συναντήσουμε στα editorials των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, διεθνώς, δίπλα στις εκπληκτικές δημιουργίες της. Η Mary-Mare επιστρέφει,ως συνέχεια της size inclusive holiday collection του 2020.Η resort wear collection αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους exotic προορισμούς που ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε.

Η Mary Katrantzou σχεδιάζει αποδράσεις από το Μαύρικιο και τα Barbados μέχρι τη Jamaica και το Ριο. Εξερευνά τον κόσμο των ωκεανών, τις ατελείωτες ακτογραμμές, τους κοραλλιογενείς υφάλους.

Αυτή τη φορά μας «κέρδισε» με τα μαγιό, καφτάνια και πουκαμίσες

Τι καλύτερο λοιπόν από το να βγούμε στις υπέροχες ελληνικές μας παραλίες με made in Greece κομμάτια από την σχεδιάστρια που λατρεύουν όλοι οι επώνυμοι.

Τα χρώματα έντονα, γίνονται «εργαλείο» ερμηνεύοντας ταυτόχρονα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού που χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι,φορέματα και φούστες, καφτάνια και swimwear.
Στα παιχνιδιάρικα μοτίβα, για τα οποία και φημίζεται η Ελληνίδα Fashion designer και αποτελούν σήμα κατατεθέν της, προστέθηκε το ψηφιακό print Seahorse Tile, ένα μωσαϊκό με ιππόκαμπους ως αναφορά στους ωκεανούς.

Οι εκτυπώσεις και τα prints, εμφανίζονται σε φούστες, παρεό και αέρινες τουνίκ

Την συλλογή ολοκληρώνει το print Jungle Etching με μια φανταστική ζούγκλα από ζώα , τροπικά λουλούδια και πτηνά να ξεπροβάλλουν ανάμεσα στις φυλλωσιές και το εξωτικό σκηνικό και που κοσμούν φορέματα, καφτάνια, ιδανικά για brunch στην παραλία ή μια βραδιά κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι.

Πλούσια, ζωντανά χρώματα σε γεωμετρικά σχέδια καλύπτουν τα tops και τα ολόσωμα μαγιό. Η παλέτα των χρωμάτων είναι δροσερή και εξωτική, ενώ όλα τα κομμάτια έχουν μέγεθος έως 20.

Τα μαγιό αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο

Τα ολόσωμα και τα μπικίνι της συλλογής είναι η πιο elegant επιλογή για την παραλία και την πισίνα .Οι χαλαρές φόρμες και τα ριχτά υφάσματα αγκαλιάζουν τον κάθε σωματότυπο, δημιουργώντας μια inclusive σειρά για όλους.

Τη φωτογράφιση της Mary-Mare συλλογής επιμελήθηκε ο φωτογράφος Πάνος Δάβιος χρησιμοποιώντας το χρώμα σαν ένα εργαλείο ευεξίας που δημιουργεί απόλυτη αρμονία με την γαλήνια θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό.

Στο Instagram της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou είδαμε ήδη μερικά από τα σχέδια και είναι πολύ εντυπωσιακά

1. VERONA SHIRT ANIMAL STAMPS

2. FIRENZE DRESS ANIMAL STAMPS

3. CANNES DRESS JUNGLE MULTI

4. IBIZA SWIMSUIT JUNGLE ORANGE

5. ITHAKI DRESS PAINT BY NUMBERS

6. MYKONOS BIKINI PAINT BY NUMBERS

Ανακαλύψτε τα νέα στυλ MARY-MARE μέσα από τις εικόνες που εξυμνούν το ελληνικό καλοκαίρι και να μαγνητίσετε τα βλέμματα είτε στις διακοπές είτε στην πόλη με αέρινες, καλοκαιρινές δημιουργίες, για ασυναγώνιστες εμφανίσεις..Δείτε στο marykatrantzou.com όλα τα ρούχα της συλλογής Mary Mare

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος 

Msc-Med

Νεότερα Άρθρα

Η Estée Lauder κοντά στην εξαγορά της Tom Ford έναντι 2,8 δισ. δολαρίων

Her News

Επίδειξη μόδας MI-RO: Οι δημιουργίες των σχεδιαστών που εντυπωσίασαν

Her News

Victoria’s Secret: To νεό επιχειρηματικό μήνα που ετοιμάζει το brand

HerNewskl