HerNews.gr
Beauty

Glossy Eyes : Πώς  θα πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό trend ! 

Ήρθε λοιπόν το Καλοκαίρι !!! Το απόλυτο trend είναι ξεκαθαρα το Less is more !! Λαμπερές επιδερμίδες , Glossy χείλη, Glossy μάτια ! Πως θα πετύχεις όμως εύκολα ένα Glossy look ;

Εδώ λοιπόν ,έρχομαι εγώ για να σου δώσω την λύση ,θα μοιραστώ μαζί σου το μυστικό μου !! Για να έχω ένα λαμπερό , ενυδατικό και glossy eye look το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα διάφανο balm χειλιών και μια από τις αγαπημένες μου shimmer σκιές !! Και τώρα ας περάσουμε από την θεωρία στην πράξη !

 

Και τώρα ας περάσουμε από την θεωρία στην πράξη !

Το μόνο που κάνω παίρνω το lip balm και πιέζοντας το ελαφρά πάνω στην shimmer σκιά παίρνω όσο περισσότερο προϊόν γίνεται !!Έπειτα βάζω primer για σκιά ματιών στο καπάκι του ματιού (ώστε να κρατήσει περισσότερο το αποτέλεσμα και μα μην δημιουργηθούν γραμμές  ) και παίρνω το lip balm που έχει το προϊόν πάνω και το απλώνω στο καπάκι του ματιού !!

 

Καν’το και θα με θυμηθείς!!

Το αποτέλεσμα εκπληκτικό κι άκρως καλοκαιρινο !! Ολοκλήρωσε το look σου με λίγο gloss στα χείλη ή αν θες να κρατήσεις το ενδιαφέρον «στα κόκκινα» παίξε με matte χείλη και glossy μάτια !! Περιμένω και τις δικές σου εντυπωσιακές εμφανίσεις με glossy μάτια ! Θα επιστρέψω με νέα tips που θα λατρέψεις !

 

*Bonus makeup hack : πίεσε το lip balm σου πάνω σε μια ροδακινί ή ροζέ σκιά και άπλωσε το πάνω από τα ζυγωματικά σαν υγρό ρουζ !

Άνοιγμα φωτογραφίας

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Contact @:

Instagram: @sissygatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Ντουζ και τριχόπτωση: Τι φταίει;

Her News b

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Bubble gloss: Η τάση που θα επικρατήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

HerNewskl