HerNews.gr
CELEBRITIES Social News

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι χωρισμένοι

Η Khloe Kardashian φαίνεται ότι ήδη ανέχτηκε κυριολεκτικά πολλά και ο κόμπος στο χτένι έφτασε για μια ακόμη φορά.

Χώρισε λοιπόν εδώ και λίγες εβδομάδες, παράλληλα με την αποκάλυψη μιας ακόμα απιστίας… του πρώην συντρόφου της και πατέρα της μικρής True, Tristan  Thompson. Η Khloe Kardashian που στο παρελθόν είχε χωρίσει και πάλι από τον Tristan, σταμάτησε, όπως φαίνεται να δέχεται τις απιστίες του.

Πριν από 3 χρόνια και λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους True, είχε βγει στο φως της δημοσιότητας η πρώτη απιστία του. Eν συνεχεία, ακολούθησαν και οι υπόλοιπες. Video τον έδειχνε σε τρυφερές στιγμές με 3 διαφορετικές γυναίκες σε δύο ξεχωριστές περιστάσεις. Αποδείχθηκε αργότερα ότι ο Tristan είχε απιστήσει με 5 ακόμα γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Khloe Kardashian.

Οι δυο τους χώρισαν, επανασυνδέθηκαν και χώρισαν ξανά για δεύτερη φορά. Έπειτα από  έα σκάνδαλα απιστίας του παίκτη του NBA εις βάρος της Khloe Kardashian. Ο 30χρονος σήμερα Tristan τον Φεβρουάριο του 2019 εθεάθη να φιλά την τότε καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Η οποία πλέον έχει μπει ανεπιστρεπτί στη «μαύρη λίστα» της οικογένειας.

Το ζευγάρι τότε είχε διατηρήσει καλές σχέσεις και μάλιστα μέσα στο 2020 πέρασε την καραντίνα του στην έπαυλη της Khloe. Παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε.

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε πηγη στην “Page Six”, η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson, χώρισαν. Λίγο μετά αφού το μοντέλο του Instagram, Sydney Chase, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της ότι κοιμήθηκε με τον παίκτη του NBA, το φθινόπωρο του 2020.

Επιπλέον το τελευταίο διάστημα δημοσιεύμα της “Daily Mail” ήθελε τον Tristan Thompson να έχει θεαθεί να μπαίνει σε ένα δωμάτιο με 3…. γυναίκες κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων στο Bel Air. Βγήκε από αυτό 30 λεπτά μετά, πολύ πιο ατημέλητος απ’ ό,τι μπήκε. «O Tristan πήγε σε ένα από τα δωμάτια στο πάρτι που όλοι πάνε για να κάνουν σεξ». Είπε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Mail. «Ήταν μαζί με τρεις γυναίκες κι έναν ακόμα άνδρα», συμπλήρωσε το ίδιο πρόσωπο. «Το έκανε μπροστά σε 30 ανθρώπους οπότε υπήρξαν ψίθυροι», κατέληξε η ίδια πηγή.

Εκπρόσωποι Τύπου της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson δεν απάντησαν στην Page Six με κάποιο σχόλιο, ωστόσο μετά το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Tristan Thompson με ένα tweet του με 5 emoji καπέλα, που σύμφωνα με την “Page Six” είναι ένας σύγχρονος τρόπος να πεις ότι κάποιος λέει ψέματα.

Σχέση και χωρισμοί 40 κυμάτων ε; Πλέον το ζευγάρι διατηρεί ήπιους τόνους και καλές σχέσεις χωρίς προστριβές.

Νεότερα Άρθρα

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ έγιναν παππούδες – Η φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής τους

Her News

Κωνσταντίνος Κάππας: Το υπέρογκο ποσό που έχασε από σειρές που δεν πληρώθηκε

Her News b

Irina Shayk: Είναι διακοπές με τον πρώην της Bradley Cooper

HerNews ka