HerNews.gr
Ελλάδα

MAD VMA 2021: Ο αργοπορημένος… Snik!

Ο αργοπορημένος Snik έφερε δυσφορία στην πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση. Δεν είναι άλλη από τα Mad Video Music Awards 2021 όπου έρχονται για 18η χρονιά.

Σήμερα το βράδυ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού.

Τα act ωστόσο που θα παρακολουθήσουμε είναι μαγνητοσκοπημένα, αυτό που λέμε live on tape όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα event.

Χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν οι δεύτερες εγγραφές οι οποίες όμως βγήκαν εκτός προγραμματισμού. Ποιος ο λόγος;

Υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον γνωστό τράπερ Snik o οποίος καθυστέρησε πολύ! Έφτασε στον χώρο όπου γίνοντας οι εγγραφές με σχεδόν 2 ώρες καθυστέρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και δυσφορία.

Την είδηση μας την ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day. Ωστόσο, Δε δόθηκε ποτέ καμία εξήγηση για αυτή την καθυστέρηση στους υπόλοιπους καλλιτέχνες που περίμεναν τη σειρά τους..

Ο γνωστός τράπερ Snik έχει συζητηθεί τελευταία πολύ και λόγω του χωρισμού του με την όμορφη παρουσιάστρια – μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάτι το οποίο διέψευσε άμεσα…

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ξέρει να προκαλεί μέσα από τα τραγούδια του αλλά και με τις κινήσεις του.

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν εδώ και σηκώθηκε και έφυγε, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται»

Her News b

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας πηγαίνει με Τσαβούσογλου στην Αντιόχεια

Her News b

Γιώργος Μπόμπολας: «Έφυγε» από τη ζωή στα 95 έτη του ο επιχειρηματίας

HerNews ka