HerNews.gr
Ελλάδα

Δήλος: Με νέο «πρόσωπο» το λιμάνι – Δεν είναι πια σκουπιδότοπος!

Δόθηκε άμεση λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Δήλος, μετά από άμεση παρέμβαση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη! «Φανταστικά νέα» έγραψε στο twitter ο Νορβηγός πρέσβης που είχε αντικρίσει τον σκουπιδότοπο.

Η άμεση παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη και η απάντηση του Νορβηγού πρέσβη

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι της Δήλου επιτέλους λύθηκε. Το λιμάνι είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen ο οποίος ανέδειξε το απαράδεκτο θέμα στο Twitter. Η ανάρτηση του προκάλεσε αρκετά σχόλια, αλλά και την άμεση αντίδραση του Γρηγόρη Δημητριάδη. 

Ο Νορβηγός πρέσβης, κ. Andersen μετέφερε τον αποτροπιασμό του μέσω ανάρτησης στο twitter, ενημερώνοντας σε δεύτερο χρόνο πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως τα απορρίμματα, τα μηχανήματα και τα λοιπά αλλότρια στοιχεία στο άσπιλο περιβάλλον της Δήλου θα απομακρυνθούν άμεσα. Έτσι και έγινε!

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ενημέρωσε δημοσίως στο Twitter τον Νορβηγό πρέσβη πως θα χαρεί να μάθει ότι το λιμάνι της Δήλου καθαρίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί και ο Δήμος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αναδιαμόρφωσης του χώρου.
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης φροντίζει να λύνει άμεσα τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρα μας. Αυτό συνέβη και με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Δήλος.

«Συγχαρητήρια στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για τον συντονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δημητριάδης. 

Ο κ. Andersen απάντησε γράφοντας πως όντως πρόκειται για φανταστικά νέα. «Το λιμάνι είναι καθαρισμένο και η Δήλος πλέον είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες με νέο πρόσωπο.
“Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για την άμεση και αποφασιστική δράση” έγραψε στην ανάρτηση του ο Νορβηγός πρέσβης.

 

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ ακόμα ένας τραυματίας – Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη – Κραυγή αγωνίας από μητέρα αγνοουμένου: «Ήταν στο βαγόνι που σώθηκαν πολλά παιδιά»

HerNews ka

Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα – Ο ρόλος του την επόμενη μέρα και ο «ακέφαλος» ΣΥΡΙΖΑ

Her News b