HerNews.gr
Beauty

Μαλλιά: Η θεραπεία που αξίζει να δοκιμάσεις

Η θεραπεία που αποκαθιστά την ποιότητα των μαλλιών και κάνει το χρώμα τους να λάμπει. Το μυστικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι πιο απλό από αυτό που φαντάζεστε.

Οι hair experts τονίζουν ότι πρέπει να αποφεύγουμε το συχνό λούσιμο.

Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες βουτάμε στο αλμυρό νερό ή το χλώριο της πισίνας.Παράλληλα, συνδυαστηκά με τον ιδρώτα και τους αστικούς ρύπους και το καυσαέριο. Ο σωστός καθαρισμός των μαλλιών ,που δεν θα αλλοιώσει φυσικά το χρώμα τους, δείχνει να μοιάζει πιο απαραίτητος από ποτέ.

Πώς να διατηρήσεις την ποιότητα και τη λάμψη τους

Ο λόγος είναι για να διατηρούμε σε φυσιολογικά επίπεδα το pH και να έχουμε υγιή μαλλιά.Ίσως να φαίνεται περίεργο, όμως οι λιπαρές ρίζες των μαλλιών μόνο θετικό αντίκτυπο έχουν στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτό όμως δεν συνεπάγεται με το ότι δεν πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας.Ως λύση μπορούμε να κρατήσουμε το λούσιμο σε δύο φορές την εβδομάδα.

Και καθώς οι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία του τριχωτού, υπάρχουν πιο δραστικά προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Το scrub, το οποίο θα επαναφέρουν την ποιότητα της τρίχας και τη λάμψη της. Το κλειδί για καθαρά, υγιή αλλά και λαμπερά μαλλιά είναι η απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής .

Παρ’ολα αυτά πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι φταίει η βαφή των μαλλιών τους, που κιτρινίζει το ξανθό τους ή που το καστανό ξαφνικά γίνεται πιο πορτοκαλί. Όμως δεν φταίει αυτό, αλλά η ρύπανση. Η οποία προκαλεί τους ενοχλητικούς αποχρωματισμούς. Υπάρχει, όμως, λύση: ο σχολαστικός καθαρισμός, ιδανικά με ένα hair scrub.

Απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής

Υπάρχει μια συγκεκριμένη θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής που θα καθαρίσει βαθιά τα μαλλιά και θα αφαιρέσει τυχόν ακαθαρσίες και συσσώρευση προϊόντων. Παράλληλα, τα hair scrubs, οι λιπαρές φόρμουλες που διαθέτουν αναβαθμίζουν τη ρουτίνα πλυσίματος μαλλιών,που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε λαμπερό το χρώμα τους και θα μένουν καθαρά τα θυλάκια της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά μαλλιά, καθαρό τριχωτό της κεφαλής, διατήρηση του χρώματος και λάμψη, που προκύπτει από την υγιή τους όψη. Αξίζει να τη δοκιμάσετε.

.

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Cinnamon Cookie: Η αγαπημένη απόχρωση μαλλιών της Hailey Bieber

HerNewskl

Selena Gomez: Δημιούργησε το πιο girly office look!

HerNewskl

Ξανθό της Αναγέννησης: Είναι το πιο ζεστό και ηλιόλουστο ξανθό που έχετε δει;

HerNewskl