HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η κρίση που πέρασε

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» μπήκε στο νοσοκομείο με ζαλάδες, λιποθυμικές τάσεις και έντονη δύσπνοια, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το άγχος και οι έντονες καταστάσεις που όλοι μας βιώνουμε, φαίνεται ότι έφταιξαν για τα συμπτώματα που αισθάνονταν.

Οι γιατροί αφού τις έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις έκριναν πως πρέπει να κάνει εισαγωγή. Σήμερα όμως, η Κατερίνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού πλέον είναι μια χαρά!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον καλά στην υγεία της και ευχαρίστησε δημόσια μέσω Instagram τον κόσμο για το ενδιαφέρον που της έδειξε.

Στο insta story της η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας. Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια κ αδιαθεσία…έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις κ είμαι καλά…Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος…θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους…Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε..να μη νιώθετε τύψεις, όταν ξεμένετε από ενέργεια… Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”..να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!! Σας ευχαριστώ κ πάλι!!»

Εμείς να ευχηθούμε στην Κατερίνα Καινούργιου να είναι Σιδερένια!

Νεότερα Άρθρα

Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ: Χρόνια πολλά

Her News

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Έχουν αποφασίσει ήδη το όνομα του παιδιού που περιμένουν

HerNews ka

Άννα Μπεζάν: Ποζάρει με την νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl