HerNews.gr
LIFESTYLE Μόδα

MAD VMA 2021: Οι glamorous εμφανίσεις στο Red Carpet!

Tα Mad VMA 2021 είναι γεγονός και ο θεσμός πραγματοποιήθηκε για 18η χρονιά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τους guests να ποζάρουν στο red carpet.

Η 18η απονομή των MAD VMA 2021 σήμερα γίνεται γεγονός. Μετά από άλλη μία δύσκολη χρονιά που πέρασε με εγκλεισμό στο σπίτι και έλλειψη από events, ήρθε η ωρα. Η λαμπερή βραδιά της μουσικής που περιμένεις κάθε χρόνο διεξάγεται με ανανεωμένους ρυθμούς.

Στην εκδήλωση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, οι θεατές απήλαυσαν την απονομή των μουσικών βραβείων και θα δουν τα live acts των αγαπημένων του καλλιτεχνών. Εκείνη την ώρα  οι μεγάλες οθόνες θα προβάλλουν άλλα 15 acts σε άλλο χώρο.

Οι glam εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ!

Οι κυρίες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ενώ είδαμε και αρκετά trendy outfits τα οποία μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Όπως Ιωάννα Μαλέσκου, Ilenia Williams, Σάσα Σταμάτη και πολλές άλλες δίνουν το παρών.

Οι λαμπερές  εμφανίσεις των celebrities στα MAD VMA 2021.

Λίγο πριν οι σκηνές γεμίσουν με τους αγαπημένους σου celebrities, όμως, πρώτο στη σειρά είναι το κόκκινο χαλί. Ο χώρος στον οποίο περπατούν οι διάσημες και τραβούν τα βλέμματα του κοινού με τις δημιουργίες που έχουν επιλέξει. Η επιλογή έγινε είτε μόνες τους είτε με τη βοήθεια της ομάδας τους.

  • Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει τούλινη δημιουργία του brand Bicholla σε κρεμ απόχρωση. Συνδυάζοντάς την με γόβες σε παρόμοια απόχρωση του once upon a shoe. Το στάιλινγκ επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

 

  • Με ένα πολύ ιδιαίτερο και σέξι μίνι φόρεμα εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έκλεψε τις εντυπώσεις κρατώντας στα χέρια της μια κατακόκκινη τσάντα σε σχήμα καρδιάς

 

  • Μάξι φόρεμα σε νέον κίτρινο, με αποκαλυπτική πλάτη επέλεξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου, το οποίο συνδύασε με πράσινες γόβες και ασορτί clutch.

  • Η Σάσα Σταμάτη εμφανίστηκε λαμπερή φορώντας δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

  • Η συζύγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε ένα σέξι και συνάμα σικ μίνι φόρεμα δια χειρός Βάσιας Κωσταρά.

 

  • Η Ελένα Τσαγκρινού έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε με κατάλευκη παντελόνα και τοπ με πούπουλα.

 

  • Cut out dress σε πορτοκαλί απόχρωση φόρεσε η Ζόζεφιν, προτιμώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα στον ίδιο χρωματισμό.

 

  • Η Κόνι Μεταξά, που παρουσιάζει τα backstage πόζαρε στο κόκκινο χαλί των MAD VMA με λαχανί φόρεμα με μωβ και αστραφτερές λεπτομέρει

 

  • Η Ελενα Κρεμλίδου φόρεσε τζιν, το οποίο επέλεξε να αφήσει ανοικτό, δείχνοντας το μαύρο μαγιό με αλυσίδες που φορούσε, ενώ στα χέρια είχε μακριά διάφανα γάντια.

Οι στιλιστικές επιλογές των διάσημων που μαγνήτισαν τα βλέμματα, στους παλμούς των MAD VMA 2021,μας δίνουν έμπνευση για το φετινό καλοκαίρι!

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

 

 

Νεότερα Άρθρα

Boxer shorts: Το μεγαλύτερο fashion trend του καλοκαιριού

Her News

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl