HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σεξ και ζέστη: Έτσι θα το απολαύσετε

Ξεκίνησε το καλοκαίρι και ο καύσωνας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε σεξ ή ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφο μας. Δεν πάει το σεξ με εποχές, δεν μας ενδιαφέρει η θερμοκρασία και αν έχει κρύο ή ζέστη.

Αυτό μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε ανεβασμένη λίμπιντο ακόμη και αν καίγεται και ο ίδιος ο ήλιος έξω. Δεν χαλάμε ποτέ τις σεξουαλικές μας σχέσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούμε να καταπολεμήσουμε την ζέστη. 

Φτιάξτε την ατμόσφαιρα

Αν ήταν χειμώνας αυτό θα σήμαινε κεριά στο χώρο. Τώρα δεν θες ούτε να το σκέφτεσαι οπότε το “φτιάξε” ατμόσφαιρα περιλαμβάνει το χειριστήριο του κλιματιστικού. 

Ρύθμισε τη σωστή θερμοκρασία και κάνε το δωμάτιό σας (ή όποιο δωμάτιο επιλέξεις να φιλοξενήσει τις ερωτικές σας στιγμές) να μοιάζει ιδανικό. Μη το παρακάνεις με τις χαμηλές θερμοκρασίες γιατί μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Ξέρεις τι συμβαίνει στον άνδρα αν υπάρχει πολύ κρύο κλίμα… Μπορείς να αξιοποιήσεις και τον ανεμιστήρα σου αντί για το κλιματιστικό.

Κάντε μαζί ντουζ

Αυτή η δροσερή εναλλακτική δεν χρειάζεται εξήγηση. Θα δροσιστείτε την ώρα που θα απολαμβάνετε την σεξουαλική σας επαφή. Θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και ίσως κάνετε σεξ κάπου εκτός από το κρεβάτι. Άσε που στα πλακάκια και τις μπανιέρες δεν έχει τόση ζέστη…

Παίξε με παγάκια…

Είναι το πιο φθηνό ερωτικό βοήθημα και το έχουμε όλοι στο σπίτι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παγάκια με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου με την εναλλαγή της θερμοκρασίας….

Ιδρώστε μαζί

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, αφέσου στην ερωτική πράξη. Αγκάλιασε σφιχτά τον σύντροφό σου και απόλαυσε το σεξ τόσο που να μην καταλαβαίνεις αν έχεις ιδρώσει εσύ ή αυτός. Όταν ανταλλάζεις σωματικά υγρά με τον άλλον δένεσαι περισσότερο…

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Ποια ζευγάρια ζωδίων βάζουν “φωτιά” στο κρεβάτι;

Her News b

Σεξ: Οι τεχνικές που θα σε φέρουν πιο κοντά στον οργασμό

Her News

Σεξ και μακροχρόνια σχέση: Πως να ανάψεις και πάλι τη φλόγα

Her News