HerNews.gr
Ελλάδα

Αποτροπιασμός: Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε ακόμα μια αποκάλυψη, αυτή τη φορά του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν , πως ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του αδικοχαμένου κοριτσιού της.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε:

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο επίσης.»

H μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως

Ο κ. Χαρμάνης είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους 1.000 το μήνα, ενώ εκείνη ήταν που πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε ο δικηγόρος.

Ποια θα είναι η τύχη του 11μηνου βρέφους

Όσον αφορά στην προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αύριο Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα της Κάρολαιν, ενώ η οικογένεια του δολοφόνου ζητά την συνεπιμέλεια, δηλαδή το παιδί να μένειτους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Το κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαιν

H Daily Mail που παρακολουθεί την υπόθεση, αποκάλυψε το κρυφό ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν, το οποίο, σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, βρέθηκε  κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Όλα δείχνουν ότι ο γάμος τους αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα της.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον άνδρα. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Ακόμα, στο ημερολόγιο χρησιμοποιούσε συχνά το γράμμα «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία της ελληνικής λέξης«μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» Έτσι περιέγραφε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη ζωή της μαζί του η 20χρονη κοπέλα.

 

Νεότερα Άρθρα

Προφυλακίστηκε ο 57χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στα Τζουμέρκα

HerNews ka

Καιρός: Αποδρομή του καύσωνα με μπουρίνια & υποχώρηση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου

HerNews ka

Εισαγγελέας: Πρόταση να κριθεί ένοχος ο Δ. Λιγνάδης για τους 3 από τους 4 βιασμούς

Her News